MENU

Тимошенко: Генпрокуратура має очиститися від тих, хто розправлявся з Майданом

1165 0

Очищення Генеральної прокуратури від тих, хто працював на попередній режим та розправлявся з Майданом – справа честі для цієї державної структури.

Як повідомляється на офіційній сторінці у "Фейсбуці" лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенкопро це вона заявила сьогодні в парламенті під час заслуховування  інформації Генпрокурора Віталія Яреми щодо стану законності в державі та розслідування резонансних злочинів.

«Справа честі сьогодні для Генеральної прокуратури - вичистити зі своїх рядів тих, хто прийшов з минулого, хто розправлявся з Майданом», - сказала вона.

Лідер фракції також пояснила, що зараз «настрої обурення» в суспільстві  пов’язані з «пробуксовуванням владної системи» у виконанні своїх функцій.

«Владна система вже після Майдану, після революції пробуксовує, не виконує своїх головних функцій, не притягує винних за всі ті жахи, які були в Україні, і водночас - не наводить лад», - зазначила Юлія Тимошенко.

На її думку, звітувати сьогодні мали б всі правоохоронці, а не лише один Генеральний прокурор.

Окрім цього, Юлія Тимошенко нагадала Віталію Яремі, що збір доказів військової агресії  російських високопосадовців проти України – це компетенція ГПУ.

«Парламент визнав юрисдикцію Міжнародного кримінального суду. Сьогодні керівництво Росії – Володимир Путін - рве Україну на шматки і стріляє впритул. Чи готові ви зібрати всі докази для того, щоб  передати їх у Гаазький трибунал і притягнути до відповідальності керівників країни-агресора? І коли це може бути зроблено?» - запитала вона.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини