MENU

Подробиці захоплення українськими військовими ворожого Т-72. ВІДЕО

2924 2

Подробиці мужнього вчинку наших героїв. Військовослужбовці 2 артилерійського дивізіону 128 механізованої бригади захопили в терористів російський Т-72, який більше тижня завдавав клопоту нашим бійцям, обстрілюючи їхні позиції.

Знищити його вогнем артилерії не вдавалося — ворожий панцерник з’являвся несподівано, робив один-два постріли і зникав. Щоб ліквідувати цей танк, артилеристи зважилися на вилазку. О 2 годині ночі 6 сміливців пробралися на позиції терористів. Танк стояв біля невеличкого будиночка. Щоб не здіймати шуму, заходити в будинок хлопці не стали. Серед артилеристів був механік-водій МТЛБ, він і запропонував забрати танк із собою.

Коли Т-72 заревів і рушив, наші бійці побачили, як горе-танкісти вибігли з будинку і в паніці повтікали, хто куди. Напевно, думали, що українці розстріляють будинок з гармати.

На трофейному танку артилеристи успішно повернулися на свої позиції. На захопленому панцернику відразу ж закріпили український прапор. Всередині бойової машини знайшли російські документи і сухпайки.

Наші бійці використовують «сімдесятдвійку» як тягач, бо серед них немає навідника. Але сподіваються, що фахівця їм надішлють, тоді трофей збільшить вогневу потужність їхньої батареї.

А ось імена героїв: Андрій Калініченко, Сергій Хорошковський, Володимир Вознюк, Роман Смигородський, Сергій Косаківський, Сергій Іванович.

Міністерство оборони України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини