MENU

Як чиновники розкрадають бюджет. Наочний приклад

2188 2

2013 рік. Виконком приймає програму розвитку земельних відносин міста на 2013-2015 роки.

Земельні відносини предбачають виготовлення проектної документації. Тому в додатках до програми вказуються виконавці даних видів робіт, а саме комунальне підприємство "Житомирський міський центр земельних відносин". Зверніть увагу - це не приватна компанія, а комунальна, що сплачує половину прибутку в бюджет міста.

Немов би все зрозуміло. 

Але якщо мета - вкрасти, то відповідні приписи ігноруються, а наші з вами кошти спрямовуються до різних ФОПів, які платять мінімум податків, при тому, що вартість проекту в 2 (!!!!!) рази вище

Як бачимо, договір підписав Лобунець Олег Борисович, на той час в.о. начальника Укравління освіти Житомирської міської ради

Керівники міста Цимбалюк і Сухомлин відмовчалися:

Гроші вкрадені - і в результаті в бюджеті 2015 рок вже не вистачає коштів на найнеобхідніше. На медикаменти, на харчування, на культуру, спорт. І це ж лише маленька частина, про яку вдалося дізнатися.

Найцинічніше, що відношення до вказаного тут "БТІ Центр" має один з депутатів міської ради, які не постидались виділити собі 3 млн гривень на піар.

Ну а ФОП Ткач О.Ю. - це колишній начальник житомирської регіональної філії ДП «Центр державного земельного кадастру» Олена Ткач, через яку вул. Михайлівська в 2012 виглядала ось так:

Роман КРАВЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини