MENU

Чи з'явиться в Україні принципово нова поліція?

1535 0

Вчора пройшов другий етап відбору до нової патрульної служби - здача нормативів фізичної підготовки. Наче пройшов. Хоча нормативи реально завищені - лише кілька молодих людей вдало, згідно з нормативами, фінішували на стометрівці та пробігли крос - мабуть спортсмени.

 
Треба буде і собі записатися на фітнес!

Далі буде перевірка навичок керування автомобілем, психологічний тест і співбесіда. Потім, якщо успішно пройду всі попередні рівні - інтенсивний курс тримісячного навчання. Це важкий шлях, але його треба буде пройти.

На стадіоні неочікувано зустрів Bohdan Kutiepov. Він теж хоче стати новим українським полісменом. Правда каже, що дуже хоче у велопатруль.

Olga Varchenko, у дівчат буде ще "човниковий біг".

Сергій Коба, готуйся! Скільки підтягуєшся на перекладині?

Не знаю, чи пройду особисто я цей жорсткий конкурсний відбір, але докладу максимум зусиль, щоб стати полісменом. Зроблю все від себе залежне, щоб нова українська поліція дійсно стала державним озброєним органом виконавчої влади, який захищає життя, здоров'я, права і свободи громадян, власність, інтереси суспільства і держави від протиправних посягань. Зроблю все, щоб в новій українській поліції працювали лише чесні, чисті та достойні люди. Також буду вести пряму Фейсбук-трансляцію з навчань, професійної підготовки та безпосередньо з патрульного автомобіля. Йду, щоб на власній шкурі відчути реформу МВС, яку обіцяє провести міністр внутрішніх справ Arsen Avakov.

Усвідомлюю всю глибину відповідальності, яка ляже на мене в разі успішного проходження конкурсного відбору, але тільки від нас самих залежить, чи з'явиться все ж таки в Україні принципово нова ПОЛІЦІЯ.

Вірю, що зможемо! Бо дорогу підкорить тільки той, хто йде! 

Зранку в телефонному режимі дав коротенький коментар Голос Столицы щодо своєї особистої участі у конкурсному відборі.

Також вчора прийняв участь в установчих зборах по формуванню нового складу Громадської ради при ГУ МВС України в м. Києві. Звісно, були намагання окремих представників попереднього складу Громадської ради не допустити реально дієві громадські організації, такі як Люстраційний комітет, створені вже після Майдану Гідності. Але всі ці спроби ми успішно зламали. 

Дякую Oleg Kocherga та Andriy Bogdanovich! Разом - сила!

До нової Громадської ради увійшли абсолютно всі бажаючі. Тепер ми, громадськість, маємо стати надійним помічником ГУ МВС в місті Києві у реальному реформуванні органів внутрішніх справ та захисті права і свободи громадян. Звісно, з конструктивною критикою. Серед іншого обговорили питання про нещодавне побиття активістів під КМДА, а також питання, щодо підстав залучення приватних охоронних фірм для охорони самої будівлі КМДА. Саме те, проти чого ми боролися кілька років тому.

Отже, рухаємось далі! Попереду багато роботи. Нам нову країну будувати. Для себе і своїх нащадків. І щоб потім було не соромно.

З Богом! Він поможе.

Юрій АНДРЕЄВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини