MENU

Повідчиняйте в українському кіно й телебаченні всі вікна і двері. Допустіть молодих - думка

1320 1

Тре починати з недорогих проектів від $300k до $500k. як у Польщі, де фільм "Листи до М." обійшовся в 1 лям 400 к доларів і вважається за їх мірками немислимо дорогим проектом.

Тепер порівняйте його і зняте у нас за 2 лями баксів. зараз всі ці тьоті і дяді, які творили гротескно дорогий кінонепотріб, перші в черзі за державним баблом.

Наклепали синопсисів та сценаріїв на патріотичну тематику - про АТО, Майдан, козаків, УПА тощо і кричать, що держава не підтримує своє кіно, бо не дає їм бабла... саме вони і стримують формування повноцінного і конкурентоздатного українського ентертейменту.

Та повідчиняйте в українському кіно й телебаченні всі вікна і двері, створіть такий протяг, щоби все старе раз і на завжди здуло і винесло у нафік потрібному напрямку, щоби від них не залишилося навіть запаху їх совкового нафталіну. Допустіть молодих.

Тим більше, що декому з тих молодих, курва, вже під 50. Ну не виживемо ми без повного апгрейту. Просто окремі хитруни будуть далі лити крокодилячі сльози про порятунок кіно і телебачення, навіть не знаючи про те, що в світі все це давно розвивається в одній великій взаємопов'язаній системі, яка називається - ЕНТЕРТЕЙМЕНТ.

Опшім, завдання #1 для українського кіно і телебачення - врятуватися від тих, хто рветься їх рятувати. Далі піде, як по маслу.

Олег УЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини