MENU

До Надії Савченко не пустили українського лікаря. ФОТО

2202 7

До Надії Савченко не допустили українського лікаря. Про це написав на своїй сторінці у "Фейсбуці" народний депутат від «Батьківщини» Олексій Рябчин, який разом із Вірою Савченко приїхав до Московського СІЗО.

 

За його словами, вони чекали на дозвіл Слідчого комітету на зустріч із народним депутатом України, членом ПАРЄ Надією Савченко понад 4 години.

 

«Віру нарешті пустили на зустріч із Надією Савченко. Українському лікарю категорично заборонили відвідування», - зазначив він.

 

Також Олексій Рябчин та Віра Савченко привезли до Москви книги українською мовою та дитячі малюнки, проте Слідчий комітет не дозволив їх передати Надії.

 

«Зустріч Віри Савченко з ув’язненою Надією російські слідчі перебивали кілька разів через те, що сестри спілкувалися українською», - додав народний депутат від «Батьківщини».

 

Він також передав враження Віри від побачення з сестрою: «Надія ще більше схудла, хоч почувається задовільно, проте духом вона міцна як ніколи».

 

Також, за словами Олексія Рябчина, Надія подякувала всім українцям за підтримку, яку вона постійно відчуває.

 

Нагадаємо, що Московський суд залишив народного депутата України, члена Парламентської асамблеї Ради Європи Надію Савченко, яка голодує вже 68 днів, за ґратами.

Віра Савченко з генеральним консулом Геннадієм Брескаленко

"Залишаємо Москву зі змішаними почуттями. З одного боку продавили систему і домоглися зустрічі з Надею. З іншого боку не допустили лікаря для огляду, і не змогли передати книги та малюнки для підтримки духу", - підписав світлину Рябчин


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини