MENU

Оцінку діям Муженка має давати військова прокуратура - Балога

1772 0

Без роботи над помилками рухатися далі неможливо. Саме тому очікував, що крім усього іншого, предметом засідання РНБО буде оцінка роботи начальника Генерального штабу ЗСУ.

Адже, після свідомого дезінформування Глави держави, після приховування правди від суспільства, після втрат, які ми понесли за останні дні, першим рішенням Головнокомандувача мало бути звільнення з посади генерал-полковника Муженка і всіх його друзів по нещастю. А далі нехай оцінку їм дає військова прокуратура – за Іловайськ, трагедію в Луганському аеропорту, за Донецький аеропорт, Дебальцево. Те саме стосується Міністра оборони – нинішнього і усіх попередніх.

А в Міністерство оборони та Генеральний штаб – призначити самостійних керівників, які будуть вносити Президенту пропозиції, а він буде їх або затверджувати, або ні. Але не так як зараз.

Що стосується миротворчої місії, як би вона не називалася, то це останній і єдиний мирний інструмент для врегулювання ситуації. Зрозуміло, що Росія буде пропонувати нам виключно своїх «миротворців» - як у Південній Осетії та Придністров’ї. Зрозуміло, що нам потрібно, аби це були представники силових структур держав Західного світу. Але, така постановка питання буде заблокована тією ж Росією в ООН. Така гірка правда для нас.

Але, сьогодні потрібно думати як завершити операцію з остаточного виведення військ з Дебальцева, включаючи усіх трьохсотих, і закінчуючи останнім двохсотим. Далі – виправити помилки, в тому числі і кадрові, і будувати стратегічні плани з розв’язання кризи. Без цього будемо знову ходити по граблях.

Віктор БАЛОГА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини