MENU

Уряд приховує не лише «кримські контракти», але й результати розслідування щодо них

2640 1

21 січня Яценюк дав доручення розпочати службове розслідування щодо "кримських контрактів" і наголосив, що про результати поінформує всіх, включно з українським народом.

Для розслідування відвели 10 днів. Потім подовжили термін ще на 3 дні. І ось вже зараз з'ясовується, що інформацію про роботу спеціально створеної комісії вже заслухали на засіданні Уряду 5 лютого. З того часу минуло понад два тижні, утім жодної згадки про це не знайти.

Надати копію акту в Уряді відмовилися, надавши перевагу приховати від нас тепер вже не лише контракти, підписані з компаніями країни-окупанта, але й результати розслідування щодо них.

Судячи зі всього, в документах таки є що приховувати, а результати розслідування оприлюднювати певно соромно. Подивіться на це кволе рішення Уряду. Яценюк звернувся до міністра розглянути питання щодо звільнення одного з підписантів скандальних документів, а саме заступника директора "Укрінтеренерго" В. Андрієнка.


Тобто виявляється, що не лише прем'єр не знав з ким і про що підписували контракти про постачання електроенергії на окуповану Росією територію, але й профільний міністр. Якщо й треба було б призначити крайнього, то ним би став саме Андрієнко.

Але і він не став. В "Укрінтеренерго" повідомили, що він і далі працює на своїй посаді. 

Після завтра СБУ має передати результати розгляду звернення ДемАльянсу щодо розслідування "кримських контрактів".

Поінформуємо.

Василь ГАЦЬКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини