MENU

За видеообращение к Януковичу бабушку запугивает милиция

706 2


Уселищі Каланчак Херсонської області 2жовтня до 80-річної Короліцької НаталіПетрівни, яка кілька днів тому поширювалалистівки із закликом не голосувати за Партію регіонів, на авто «Октавія»сірого кольору навідався місцевийначальник міліції Яриш Ігор Павловичразом з міліціонером Сорокіним ОлександромВасильовичем. Про це повідомляєінформаційне агентство «Поряд з вами»з посиланням на онучку Короліцкої,громадську активістку ЮліюСмірнову.


Міліціонерирозповідали бабусі, що розповсюджуватилистівки не можна. У розмові вонипромовилися що отримали дзвінок пропоширення листівок нібито безпосередньовід київського управління Служби безпекиУкраїни. Проте, на щастя, до бабусіприйшов онук, і міліціонери поспішносіли в машину і поїхали, повідомивши,що зараз приїде дільничний.

Пізніше,на автомобілі «Жигулі» жовтого кольоруз номерами КА 0092 ХО приїхало ще двоєміліціонерів: дільничний села ПарижськаКомуна Каланчацького району ОганісянАртем Самвелович та дільничний району«Партизан» селища Каланчак, де проживаєбабуся, Гайдамака Сергій Павлович. Вониувірвались в двір і почали наполегливорозпитувати 80-ти річну жінку. Питалихто знімав роздачу листівок на відео ізмушували підпіписати папірець, наякому написали власноруч «йшов чоловік,дав листівку і зняв мене на камеру».Бабуся нічого не підписала.

 


Елена БЕЛОЗЕРСКАЯ bilozerska



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини