MENU

Тимошенко: Збільшення податків - це шлях в нікуди. ВІДЕО

3039 0

«Батьківщина» не голосуватиме за зміни до держбюджету, якщо уряд не врахує пропозиції, запропоновані фракцією. Про це повідомила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко на брифінгу перед засіданням Ради коаліції, яке відбувається за участю урядовців.

«Ми професійно підготували для уряду зміни до бюджету. І, якщо не будуть почуті наші пропозиції, які є реалістичними й правильними, ми просто не зможемо підтримати цей бюджет, адже такі зміни просто приведуть країну в глухий кут», - наголосила вона.

За її словами, «уряд пропонує виправити ситуацію в країні за рахунок нового підвищення податків і за рахунок скорочення пенсій та видатків на освіту».

«Заміть того, щоб піднімати економіку, стабілізувати ситуацію, знову скорочуються доходи людей та збільшуються податки. Це - шлях в нікуди!», - зазначила лідер фракції.

Вона також повідомила, що «Батьківщина» не може підтримати такої стратегії розвитку країни.

Тимошенко нагадала, що фракція надала 8 пропозицій для уряду щодо наповнення доходної частини бюджету.

«Це реалістичні надходження до бюджету, які вирівняють позиції щодо заможних і бідних людей», - повідомила вона.

На думку лідера фракції, аморально виправляти ситуацію за рахунок найбідніших людей, треба «нарешті взяти гроші з тих, хто продовжує жити на мільярди».

«Не оподатковуються дивіденди, а водночас скорочується пенсія, сьогодні залишаються податкові пільги для монополій та корпорацій, водночас забираються видатки на освіту», - підсумувала народний депутат.

Вона також нагадала, що фракція «Батьківщина» ніколи не підтримає зміни до держбюджету, які погіршують становище місцевих громад.

«Ми пропонуємо справедливо децентралізувати фінансові надходження до бюджету і віддати власні доходи місцевим громадам. Тоді в кризу вони зможуть хоч трошки виживати», - наголосила лідер фракції.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини