MENU

Настав час відповідальності для суддів Печерського суду - Власенко

3946 0

Голосування парламенту за надання згоди на затримання та арешт суддів Печерського суду Оксани Царевич, Сергія Вовка та Віктора Кицюка - це не політична розправа, а час відповідальності.

Про це заявив член фракції «Батьківщина» Сергій Власенко під час розгляду відповідного питання у парламенті, повідомляється на офіційній сторінці партії "Батьківщина" у "Фейсбуці".

«Тут лунають певні думки і чутки, і вчора в інформаційному просторі було піднято хвилю, що Верховна Рада буде займатися розправою над суддями Печерського районного суду. Але я хочу зазначити, що ми ніякою розправою ми не займаємось, ми сьогодні формуємо нову судову систему», - сказав він.

За словами Власенка, кожен хто прийде сьогодні в суд повинен розуміти: «за будь-яке неправомірне рішення, наступить відповідальність».

«По-друге, ми що не знаємо хто така суддя Царевич? Які справи вона слухала і які рішення вона виносила? Що ми не знаємо, хто такий суддя Вовк? Які справи він слухав і які рішення він виносив? Ми що не знаємо хто такий суддя Кицюк? Які він слухав справи і які рішення він виносив? Ні, шановні! Прийшов час вам відповідати! Нарешті!», - наголосив народний депутат.

Сергій Власенко також подякував Голові Верховного суду та Генеральному прокурору за внесені подання на арешт окремих суддів Печерського суду.

Сьогодні Верховна Рада дала згоду на затримання та арешт трьох суддів Печерського суду м. Києва – Сергія Вовка (за – 296 депутатів), Віктора Кицька (за – 289 депутатів) та Оксани Царевич (за – 286 депутатів).


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини