MENU

В квартирі бійця АТО провели обшук, бо сусіди пожалілися на «людину у камуфляжній формі»

5237 0

З самого ранку в квартиру нашого друга, бійця батальйону ОУН, кандидата в депутати від Радикальної партії, Богдана Тицького вломились співробітники Шевченківського РУВС з обшуком, тому відразу виїхав на місце.

Підставою для такого обшуку стала "ухвала" судді Маліновської, яка основана на "скаргах" сусідів, які бачили в своєму будинку людину в камуфляжній формі! Сьогодні більшість порядних чоловіків носять камуфляж і захищають свою державу. Це не повинно викликати бажання у наших правоохоронців їх прошманати.

У Богдана в квартирі купа гуманітарки, яку і ми в тому числі довго збирали доя бійців. І слідчим Шевченківського райвідділку, які не пробули на фронті ні хвилини, не дали ні копійки, не соромно перевертати все з ніг на голову і ритись в гуманітарці.

p.s: нічого не знайшли і навіть не вибачились.

P.s.s.: Говорив з цього приводу з радников Авакова Антоном Геращенко він підртимує такі дії, бо на його думку ходити в камуфляжі це дійсно підозріло і радить всім бійцям "одеваться нормально". Натомість бійців "Беркута", які б'ють журналістів і розстрілювали Майдан пропонує нагороджувати орденами.

Висновки робіть самі.

Ось як описує обшук сам Богдан Тицький:

Ранок почався з обшуку в моїй квартирі. Очевидно, що мєнти мали за мету щось підкинути.

У мусорів вже було готово. Постанова суду 23 лютого, коли я був ще в зоні АТО і в квартирі ніхто не жив. Постанову підписувала суддя Малиновська, що репресувала майданівців. Підготовлені штатні понятті. І автоматчики з Київ 2.

Мусора викидали людей з квартири, зокрема журналістів, використовували силу. Вчинилась бійка і їм нічого не вдалося.

Згодом приїхали нардеп Dmytro Linko та депутат Київради Марк Гресь. За їхньої допомоги вдалося вигнати мєнтовських пєспрєдєльщиків і "обшук" закінчився нічим.

Ці події я сприймаю чітко як репресії проти мене особисто та Чорного Комітету. Адже ми зараз активно займаємось боротьбою проти свавілля чиновництва та силовиків.

Додатково у мене питання до Арсена Авакова. Я не очікував, що тільки повернувшись з фронту, мене так "тепло" зустічатимуть Аваковські "орли".

Колись Аваков боровся за звільненя політв'язнів. Зараз він створює нових. Так починаються революції. А для Авакова та йому подібних можу порадити перечитати Оурела "Ферма тварин". Ви там знайдете багато паралелей із собою.

Dmytro Linko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини