MENU

«Гайдамаки» доводили німцям, що в Україні не воюють солдати США

6027 0

Український гурт «Гайдамаки» провів серію концертів містами Німеччини, презентувавши місцевим мешканцям та українській діаспорі програму з нового альбому «Укроп», вихід якого в Україні заплановано на початок квітня.

Крім власне музики, концерти були наповнені інтерактивним спілкуванням з публікою на тему українського опору. Цікаво, що багато хто, навіть в західній Німеччині, навіть серед німців, досі вважає, що в Україні воюють американські солдати. Тому спростувати це взялися українські музиканти, пише Еспресо.TV.

До того ж, усі охочі могли долучитися до благодійності та зробити внески на користь благодійного фонду «Оберіг Роду». «Гайдамакам» вдалося зібрати деякі кошти, які будуть передані на потреби українських бійців на передовій. Туди ж підуть і гроші, отримані від реалізації дисків, фірмових футболок від гурту, а також патріотичної символіки, яку публіка мала можливість придбати на концертах.

Українська частина туру на підтримку альбому «Укроп» почнеться з грандіозного концертного шоу в Києві, яке відбудеться 16 квітня, і пройде більшістю великих міст України.

Нагадаємо, у Чикаго дадуть концерт заради постраждалих від війни в Україні.

Марічка Паплаускайте


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини