MENU

Кремль запускає черговий сценарій внутрішньої дестабілізації в Україні

15430 18

"Чисто русский проект". Перезимували. А на весні "вата" і п'ята колона Кремля знову підіймають голову...

Роблять вони це вже досить впевнено.

Використовують як аргумент настрої людей та недостатньо ефективну діяльность певних органів державної влади. Агенти впливу путіна запускають "качелі", як правило, під виглядом "благих намірів" щодо розв'язання соціально-економічних проблем населення з відповідними гучними гаслами.

Це суто ФСБшна технологія. Вплив російських спецслужб на спроби дестабілізації внутрішньої ситуації, навіювання паніки, розпачу і страху серед украінських громадян посилюється з кожним днем.

Це вже добре відчувається в повітрі. В деяких ЗМІ та на декотрих заточених на антидержавну, зрадницьку позицію телеканалах, щодня з'являються якісь новоспечені, нікому раніше невідомі "експерти-політологи", котрі активно і відкрито виступають з пропутінськими заготовками про "миру мир", "нет войне", "влада - зрада", "треба домовлятися" і т.д. Деякі телеканали кардинально змінили формат, подачу, контекст новин і наповнення програм в бік сепаратиських вподобань...

Тобто, запускається черговий сценарій Кремля зі спроби внутрішньої дестабілізації та контрреволюції в Украіні. Наше завдання: чітко фільтрувати, аналізувати і у разі виявлення звідки "вуха ростуть" - миттєво реагувати. Жорстко і бескомпромісно. Це війна.

Наша проблема - відсутність реальних соціально-економічних реформ і недостатньо ефективна боротьба з корупцією. Отже, не дивлячись на ситуацію на Сході, Уряд і ВР повиненні максимально прискорити всі заплановані реформи. Люди мають це відчути і побачити. Переконаний, якщо це вібудеться, украінські громадяни зрозуміють усі складнощі цього процесу і необхідність непопулярних кроків. Українці приймуть і підтримають, бо зважатимуть на майбутнє, на перспективу. Без цього ми приречені.

Попереду нас чекає дуже важка весна... Напевно, вона буде значно складнішою і мабуть важливішою ніж минула. 

Попри все, запорукою нашої перемоги, як завжди, повинна бути наша єдність! 

Ми мусимо вистояти! Не відступати і не здаватися! "Нова руська весна - не пройде!". Слава Украіні! Смерть ворогам!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини