MENU

В Австрії відкрилася фотовиставка, присвячена Революції Гідності

4640 0

У віденській галереї LUMINA відкрилася фотовиставка українського митця Олександра Ратушняка #EUROMAIDAN: the way to freedom.

Олександр фіксував на камеру події Євромайдану практично від самого його початку – 23 листопада 2014 року. «Коли ти бачиш, як вбивають людей, складно зберігати спокій та залишатися фотографом. Тому що в першу чергу ти – громадянин цієї країни», – говорив митець на відкритті фотовиставки просто неба на київському Хрещатику у річницю Майдану.

Також на відкритті віденської фотовиставки Олександра Ратушняка відбувся показ документальної стрічки Крістіана Зайделя «Nebesna Sotnia – die Himmlischen Hundert von Maidan».

Захід організувало творче об’єднання ARTWELL за підтримки українського посольства в Австрії.

Олександр Ратушняк – український фотокореспондент та фешн-фотограф. Від початку протестів вів фотохроніку Євромайдану, згодом висвітлював події в Криму, сьогодні продовжує знімати на сході України. Брав участь у багатьох фотовиставках, присвячених українським подіям зими 2013-2014 років, зокрема у США, Канаді, Німеччині, Франції, Італії, Литві, Латвії, Грузії, Малайзії.

Нагадаємо, у Нью-Йорку в українському представництві при ООН відкрилася фотовиставка, присвячена українським жінкам, які так чи інакше задіяні у конфлікті на Донбасі.

Альона САВЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини