MENU

«Батьківщина» наполягатиме на посиленні стратегії захисту України. ВІДЕО

5579 1

«Батьківщина» наполягатиме на посиленні стратегії захисту України, використовуючи усі засоби впливу світу на Російську Федерацію як країну-агресора. Про це лідер фракції Юлія Тимошенко наголосила на брифінгу в парламенті після Погоджувальної ради лідерів фракцій та комітетів.
 
«По-перше, Президент України має створити дві групи високого рівня для роботи із США та ЄС з політиків, дипломатів та громадських діячів, які в постійному режимі формуватимуть ставлення еліти, суспільства, Сполучених штатів та ЄС до українських питань, а також формуватимуть позицію щодо негайного надання Україні високотехнологічної зброї», - наголосила вона.
 
По-друге, Тимошенко наполягає на встановленні з боку світової спільноти реального моніторингу за «географічним кордоном України з Росією».
 
«Ми вважаємо абсолютно безпідставним зосередження розмов виключно на розмежуванні конфлікту на лінії зіткнення. Ми вважаємо, що Україна мусить на рівні ЄС, США та інших країн-гарантів безпеки України, на рівні міжнародних структур та за участі ООН порушити питання щодо відстеження справжнього географічного кордону між Україною та Росією на принципово іншому якісному рівні», - зазначила лідер «Батьківщини».
 
За словами Тимошенко, кордон, який розмежовує Україну і Росію, сьогодні залишений без уваги та належного моніторингу.
 
«Після тих фактів, які є в наявності у світової спільноти та України щодо ігнорування керівництвом Російської Федерації Мінських угод, нам треба докорінно змінити тактику і стратегію формування захисту України та власної території в міжнародному просторі», - підкреслила лідер фракції.
 
«Батьківщина» наполягатиме на зміні стратегії, не відмовляючись від Мінських угод, але суттєво, багатократно посилюючи позицію України в світі в боротьбі з країною-агресором», - наголосила Тимошенко.
 

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини