MENU

Україна має відновити контроль над усіма державними компаніями - Соболєв

6953 1

Україна має відновити контроль над усіма державними компаніями. Про це журналістам повідомив заступник Голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв.
 
«Рішення парламенту має виконуватись і ніхто не має права йому перешкоджати», - зазначив він, коментуючи вчорашні нічні події, пов'язані з «Укртранснафтою».
 
За словами народного депутата, сьогодні під час години запитань до Уряду в парламенті фракція «Батьківщина» хоче отримати від Кабміну пояснення цих подій, зокрема почути відповідь від силових міністрів.
 
«Я сподіваюсь, що будуть і прем'єр-міністр, і весь уряд. Ми хотіли б отримати відповідь на запитання: чи володіє держава об'єктами, де вона має 50+1% акцій, які є бюджетоутворюючими, чи далі ними будуть керувати від імені держави будь-хто?» - сказав він.
 
Сергій Соболєв також повідомив, що ухвалення парламентом відповідного Закону (№2273) дозволить відновити контроль над державними компаніями, «які, на жаль, лише вважались державними, а були в управлінні олігархів».
 
«Є, як мінімум, два десятки таких підприємств, які є дохідними, але чомусь ці доходи йшли у приватні кишені, а не в бюджет держави», - зауважив депутат від «Батьківщини».

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини