MENU

Єгор Соболєв від «Самопомочі» переміг на політичних дебатах

3452 0

38% українців проголосували за Єгора Соболєва, кандидата від Об’єднання «Самопоміч» у парламент, на дебатах під час голосування у проекті «Право на владу» каналу 1+1. Нагадаємо, це вже друга перемога представника «Самопомочі», минулого тижня лідер партії, Андрій Садовий отримав 49% голосів.

 

Українці голосували під час виступів політиків шляхом інтернет - та телефонного голосування.

 

Опоненти Соболєва Сергій Тигипко, - отримав 33% голосів глядачів, Павло Петренко – 20%, Дмитро Шимків – 9%.

 

«Головне, що має зараз зробити будь-який український політик - це припинити використовувати владу для власного збагачення. До цього часу абсолютно всі Президенти, всі уряди, більшість депутатів парламенту використовували владу саме для збагачення, вони робили бізнес. Це призвело до руйнування держави, до занепаду збройних сил, саме це призвело до втрати території», - наголосив Єгор Соболєв.

 

Також він в ефірі пригадав, як голосували за Закон «Про очищення влади»: «через те, що в парламенті було дуже мало депутатів, які були готові голосувати за цей закон і дуже багато, які його блокували – я приєднався до «Об’єднання «Самопоміч», в списку якого немає жодного екс-депутата і жодного члена Партії Регіонів».

 

Нагадаємо, Єгор Соболєв, голова Громадського люстраційного комітету йде на вибори в парламент під номером 13 у списку Об’єднання «Самопоміч», лідер якої – Андрій Садовий. Список очолює співзасновник Реанімаційного пакету реформ Ганна Гопко. У команді також командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко.

novosti-o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини