MENU

Київські подвір'я почали очищати від покинутих автівок. ФОТО

7004 0

У Києві розпочалося переміщення кинутого транспорту з дворів будинків на звалища. Про це повідомляється на офіційній сторінці у "Фейсбуці" Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Департамент транспортної інфраструктури разом з «Київдорсервісом», реагуючи на багаточисельні звернення киян, розпочав розчищення киівських дворів від іржавих давно вже непрацюючих автівок, траспортуючи їх на звалища. Роботи розпочато в Деснянському районі міста Киева.

За три дні до переміщення кинутого автотранспорту РДА попереджає можливого власника оголошенням про те, шо через три дні машину буде вивезено двору. Якщо власник не реагує на попередження, згідно Акту РДА виконуетьсея переміщення автомобіля на звалище.

Поки що таким чином переміщено три безхозні старі автомобілі в Деснянському районі міста Києва, але тенденція очищення київських дворів від брухту радує киян.

Звертаємося до всіх небайдужих киян - надсилайте нам на ФБ фото кинутих авто з адресами дворів, де їх кинуто - допоможіть навести лад у місті!


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини