MENU

Як авіакомпанія WizzAir пограбувала українського письменника

7129 1

Днями довелося замовляти квитки на сайті авіакомпанії WizzAir. Квитки на потрібну дату були, до того ж – за доступною ціною. Я замовив їх, оплативши банківським переказом, після чого почалося найдивніше – кошти надійшли, проте в інформаційно-довідковому центрі авіакомпанії відмовилися визнати, що цю проплату здійснив я.

На прохання представників інформаційно-довідкового центру я надав факсом платіжне доручення, в якому видно час і дату проплати, а також всі належні реквізити. Коли й цього виявилося замало, банк, в якому мене обслуговують, надав ще одне офіційне підтвердження, проте в авіакомпанії запевняють, що номер транзитного рахунку знову не той.

Через тиждень моїх марних звернень з сайту авіакомпанії зникло бронювання. Домогтися повернення коштів також годі, оскільки ні мій банк, ні я не в змозі надати яких-небудь ще підтверджень.

Ось такий невтішний досвід з авіакомпанією WizzAir, чи не єдиним лоукост-перевізником в Україні.

Повернути кошти туди, звідки вони надійшли, WizzAir відмовляється. Складається враження, що під приводом невказаності призначення платежу авіакомпанія прагне заволодіти коштами, сміховинними, як на такого велета. Подібне ставлення до клієнтів аж ніяк не працює на імідж WizzAir.

Тимофій ГАВРИЛІВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини