MENU

Чому виродок Калашников досі не сидить? Цього вимагав Майдан - Червакова

4665 3

Майдан стояв за те, щоб такі, як він, сиділи. Генпрокуратура перевірить дії Олега Калашникова на предмет причетності до організації титушок під час Революції гідності. А СБУ вже зайнялося нинішніми "художествами" цього мордоворота. Про це повідомила Генпрокуратура у відповідь на моє депутатське звернення, загальний зміст якого був приблизно такий: "чому ця падла ще на волі"? 

Полюбуйтесь: у себе на Фейсбуці він розміщує фотографію депутатів "Батьківщини" і "Свободи" 7-го скликання з підписом "запомнітє імєна етіх виродков". 29 лайків. Тих, хто запам'ятав. 

Отже, запам'ятайте ім'я цього виродка.

23 - 27 лютого - кілька одіозних постів в Фейсбуці, де ця потвора наговорила років на 5 суворого режиму. Ось один з них.

Там - і "антиконституційний державний переворот", і улюблені російським пропагандоном "нацисти" і "хунта", і заклики до "збройного захоплення влади в Україні". Калашников кукловодив мітингами і наметовими таборами регіоналів в часи Януковича, і зараз неприховано анонсує нові мітинги, готує гопників і маргіналів до нових бандитських "звершень". 

У мене питання: а чого він досі не сидить? Цього вимагав Майдан, цього досі вимагає суспільство, блогери і пересічні громадяни.

Чому ця чума розгулює по вулицях Києва і бесперешкодно сіє свою заразу там, де заманеться. Це питання я задала СБУ в оівційному зверненні. Відповіли, що в даний час "проводитлся перевірка щодо наявності в матеріалах і публікаціях ознак злочинів, спрямованих проти національої безпеки". В мене ще одне питання: а що там перевіряти? Заклик до збройного захоплення влади - це не злочин проти нацбезпеки? Що гірше: заклик Коцаби відмовитися від мобілізації чи пряме нацьковування громадян на злочинні насильницькі дії? Чому один сидить два місяці, а інший - розгулює на свободі і почувається так, наче "батя" ще при владі? 

Я і надалі вимагатиму притягнути до відповідальності цю людину - як таку, під орудою якої коїлись тяжкі кримінальні злочини. Закликаю небайдужих громадян та журналістів, які пам'ятають, як він бив їхніх колег в 2006 році, долучитися і більше не давати йому спуску!

Почекаю відповідь СБУ. Їм з прокуратурою запит надсилала в один день, має ось-ось надійти. Може, там є відповідь на це питання. З огляду на те, скільки чесних і патріотичнтх офіцерів СБУ полягло на Сході, покривати п'яту колону, яка розпалює війну тут, в столиці, не бачу сенсу. Бо їхні хлопці гинули якраз через те, що такі, як Калашников, не сидять у в'язниці. Отже, забезпечити цьому злочинцю небо в клітинку для українських силових структур - не лише обов'язок, а й питання самозбереження.

Ольга ЧЕРВАКОВА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини