MENU

Розпочався судовий процес над главою адміністрації Порошенка

7760 1

Ложкіна можуть звільнити за рішенням суду!

Розпочався судовий процес над Главою Адміністрації Президента України Борисом Ложкіним за відмову в розсекречуванні матеріалів "справи Гонгадзе" та порушення права особистого прийому народного депутата, гарантованого статтею 17 Закону України "Про статус народного депутата України".

Нагадаю, що 12 березня 2015 року я був в Адміністрації з метою зустрічі з державним експертом з питань таємниць оскільки в матеріалах кримінальної справи є два доручення Президента України Кучми з грифом таємно.

Відповідно до Переліку посадових осіб, затвердженого Указом Президента України від 01 грудня 2009 року № 987/2009, ці функції покладаються на пана Ложкіна. Також під час зустрічі я планував обговорити питання ратифікації Римського статуту, та його можливої причетності до покривання факту державної зради капітана СБУ Шляпкіна, який втік на територію Російської Федерації разом з державною таємницею.

Проте Борис Ложкін відмовився провести прийом і задовольнити озвучені мною вимоги. Тепер він постане перед судом!

Працівники Адміністрації Президента України є державними службовцями, приймали присягу, в якій зокрема обіцяли суворо дотримувати Конституції та законів України. Тепер після винесення судом рішення про порушення Борисом Ложкіним закону, з'явиться підстава для припинення його державної служби за порушення присяги у відповідності до вимог статті 30 Закону України "Про державну службу".

І це має зробити Президент Порошенко!

Віталій КУПРІЙ, народний депутат


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини