MENU

Авіаносець в порту Львова і собака-шпигун. Першоквітневі жарти від блогерів

6274 2

Сьогоднішній день показав, що незважаючи на складний час, почуття гумору не полишає блогерів та користувачів соціальних мереж. UAINFO зробив невеличку підбірку жартівливих дописів та вигадок, що з'явилися у віртуальному світі в День сміху.

 

Блогер Олександр Шутюк опублікував новину про найкоротший львівський трамвай, в яку легко повірити непосвяченій людині.

Тим часом виявилося, що львівський концерн Електрон без зайвого шуму та пафосу збудував та приступив до випробовувань короткого односекційного трамваю, призначеного для використання у містах із щільною забудовою та на маршрутах з малим пасажиропотоком. Зокрема, в майбутньому такі вагони планують використовувати у Львові на відновленому маршруті пл. Соборна-вул. Козельницька, що за кілька років має зв'язати центр міста з районом Новий Львів через вул. Франка.

Також відомо, що односекційним Електроном вже зацікавилися у португальському Лісабоні, звідки днями приїжджала делегація для ознайомлення з виробництвом. Так що цілком можливо, що за якийсь час українські трамваї возитимуть пасажирів вузенькими вуличками португальської столиці.

 

 

Наступний жарт розповсюдила не більше й не менше, а компанія Microsoft. Вона проанонсувала запуск операційної системи MS-DOS Mobile, що розроблена спеціально для смартфонів Lumia. І поговорюють, що на початку третього кварталу 2015 р. їх власники отримають у своє розпорядження першу мобільну версію популярного менеджера файлів Norton Commander.

Виглядатиме операційна система на дисплеї вашого ґаджета так:

 

Згодом з'явилося навіть відео:

 

 

А Національний банк України випустить до Дня Конституції банкноту в 5000 гривень. Дизайн купюри «випадково» просочився в мережу. 


На банкноті буде портрет відомого депутата-журналіста і зображення законодавчого органу України.

«Чи це буде колекційна купюра, чи вона піде в оборот не уточнюється», - повідомляє «Диванна Сотня».

 

Священники в нас теж із гумором. Архієписком Євстратій Зоря повідомив про сенсаційне рішення щодо об'єднання Української православної церкви Московського Патріархату з Київським:

Сьогодні в Лаврі засідає Священний Синод УПЦ (МП). Повідомляють, що було прийняте сенсаційне рішення – на підставі рішень Собору УПЦ 1-3 листопада 1991 р. про автокефалію, які, всупереч рішенням Архієрейського собору РПЦ з 1992 р. так і не були розглянуті по суті, а також враховуючи, що Константинопольський Патріархат є Церквою-Матір'ю для України і має канонічні обов'язки з врегулювання конфліктів, звернутися до Константинопольського Патріарха Варфоломія з проханням визнати УПЦ (МП) автокефальною Церквою та виступити посередником у діалозі з Київським Патріархатом про об'єднання. Синод сформував делегацію до Фанару на чолі з митрополитом Антонієм.

Рішення готувалося в таємниці, а попередня згода у найближчий час виконати прохання від Фанару вже нібито отримана під час секретних переговорів на Афоні з представниками Патріарха, куди митрополити Онуфрій та Антоній кілька разів їздили за останні місяці під приводом паломництва.

От які дива принесло нам 1 квітня )

 

Повідомлення про інцидент, що трапився на засіданні "тіньового уряду" опублікував сайт сатиристичних "фейкових" новин UaReview.com. Із достовірних джерел стало відомо, що на засіданні, організованому Опозиційним блоком, правоохоронці затримали всіх).

Представники МВС зайшли на засідання і в прямому ефірі, перед телекамерами, одягли наручники на усіх його учасників. На засіданні були зокрема “тіньовий прем’єр” Борис Колесніков, “тіньовий віце-прем’єр з промислової політики” Олександр Вілкул, “тіньовий віце-прем’єр з соціальної політики” Наталія Королевська, “тіньовий віце-прем’єр” Вадим Рабинович, “тіньовий міністр закордонних справ” Костянтин Грищенко, “тіньовий міністр економічного розвитку і торгівлі” Євген Мураєв, “тіньовий міністр соціального забезпечення” Михайло Папієв та “тіньовий міністр внутрішніх справ та надзвичайних ситуацій” Костянтин Стогній.

За словами правоохоронців, затриманих звинувачують у розпаленні міжнаціональної ворожнечі, закликах до порушення державної цілісності та у корупції за часів Януковича.

І тут хочеться додати: це занадто красиво звучить, аби бути правдою).

Перший заступник спікера Верховної Ради, а в минулому керівник Самооборони Майдану Андрій Парубій розказав про сюрприз, який йому зробили в цей день:

 

До дня сміху друзі сьогодні принесли з архіву Самооборони Майдану картину, яку подарували мені рік тому на день народження 31 січня 2014 року. Ще тривав Майдан, ще не було війни. 


Слава Казановський – талановитий київський карикатурист, який намалював цю картину, ніби дивився у майбутнє. Будемо вірити, він побачив недалеке майбутнє) Повішу у себе в кабінеті.

 

 

Сайт Автокарма, який до 1 квітня слідкував за порушниками-автомобілістами, віднині пантруватиме за пішоходами:

Друзья, у нас важное объявление!

Нам недавно поступило предложение, над которым мы очень долго думали, прикидывали, как оно вписывается в концепцию нашей деятельности (никак), но предложение было такое, что отказаться мы не смогли.

 

Итак. С сегодняшнего дня, совместно с компанией КиевПаркТрансСервис, мы начинаем защищать права автомобилистов и их парковочные необходимости. Вынуждены предупредить, что любой, кто выложит фото ЯКОБЫ 'неправильно припаркованной' машины, будет иметь с нами дело в суде. Отныне мы будем выкладывать репортажи и фото пешеходов, нагло попирающих права паркующихся, а также оказывать консультации автомобилистам, как парковаться где хочешь и чтобы за это ничего не было.

 

Простите друзья, нет времени объяснять, выбираем офис на Крещатике. Оставайтесь с нами!

 

 Від користувача Вадима Арнаута дізналися, що декілька хвилин тому авіаносець США "Гарі Трумен" зайшов у Львіський морський порт. Навіть світлина є.

 

Журналістська першоквітнева історія про затримку на одному з блокпостів Маріуполя собаки-шпигуна.

 

Німецька вівчарка протягом декількох тижнів приходила до одного з блокпостів на східній околиці Маріуполя. Військові шкодували тварину і підгодовували його. Дали навіть кличку - Жужа.

 

Сьогодні ж вночі було встановлено, що ця собака є російським шпигуном. Коли один з військовослужбовців чухав Жужу за вухом, виявив закріплену в ньому приховану відеокамеру.

 

Матеріали, які вдалося витягти фахівцям з мініатюрної карти пам'яті, виявилися шокуючими. Собака фотографувала приховані об'єкти на блокпосту і робила аудіозаписи розмов військових.

 

Завдяки зібраним матеріалам правоохоронцям області вдалося вийти на слід господаря тварини. Ним виявився 41-річний житель села Гнутове Іллічівського району Маріуполя. Чоловік тренував собаку спочатку самостійно, а потім віддав вихованця для навчання на спеціальній російській базі в Ростові-на-Дону.

 

Вівчарці прищепили спеціальні навички, завдяки яким вона проводила шпигунську діяльність. Вівчарка виявилася настільки здатної, що навіть навчилася відрізняти «бандерівців» за запахом. Надалі планувалося залучати пса для диверсійної діяльності.

 

Власник вівчарки затриманий. В цей час проводиться збір матеріалів. Військові перевіряють інших тварин на блокпостах сектора «М» на предмет виявлення прихованих камер або «жучків». 

 

 

Паблік "Наш Київ" інформує про нововведення, можливість їхати лежачи, у приміських маршрутках. В салоні автобуса замість звичних крісел покладуть два полуторніх матраса. Одночасно можуть поміститися до чотирьох пасажирів.

 

А політик Тарас Чорновіл каже, що на  1 квітня переважно не жартую. І розповів, чому.

 

Один раз пожартував уже... Було це 1 квітня десь так року 1985-го. Добирався я тоді на роботу з Окружної на Топольну до лікарні (львів'яни знають, що це за маршрут). На Зерновій (кінцева) натовп, тому пробігся далі до передостанньої. Заходжу в свій тролейбус (ніби №13) і таким нудним монотонним голосом :"Товариші, талони й карточки готуємо для контролю! Талони-карточки для контролю!" Народ біля компостерів ледве не передавив один одного. А коли все вже трохи заспокоїлося, я всіх привітав з 1 квітня.

 

Думаєте: посміялися? Ага! А фрази на зразок: "Морду за такі жарти начистити треба..." - не хочете? Я поволі задкую до дверей, а на мене сунуть пару особливо "потішених" моїм жартом. Ну двері відкрилися на наступній зупинці вчасно... майже вчасно... Мордяку зберіг, але кулаком по потилиці й копняка по хребті ще зловити встиг. І це на очах сотні пасажирів, що слухняно чекали на тролейбус, але зовсім не очікували такого цирку. Я теж не чекав... 

 

А ми говоримо - ЖАРТУЙТЕ! Жартуймо, адже ми цього варт!.

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини