MENU

Жінка-інвалід вчинила скандал у львівській маршрутці

3835 1

Я ніколи не захищаю маршрутки і їх водіїв. Особливо львівських. А зараз хочу захистити водія. Бо одна порєдна галицька пані пенсійного віку з двома посвідченнями - інваліда якоїсь там групи і учасника якихось там бойових дій (в Афгані була? Бо другу світову бачила хіба в колисці) - пообіцяла водію маршутки №46, що наскаржиться на нього на гарячу лінію міськради, бо він в 17:30 не захотів її везти безплатно.

Історія: спочатку зайшов дідусь з паличкою. Нічого не сказав. Водій промовчав. Потім зайшла бабця, нічого не сказала. Водій промовчав. При тому ми їхали по тролейбусному маршруту, але був дощ. А на третій зупинці пільговиків як нахлинуло. (дозволений час безплатного проїзду до 16:00 півтора години тому як минув). Ну і водій не витримує - каже платити. Всі мовчать, а одна порєдна пані почала втирати, що міськрада уже відмінила свою постанову про обмеження проїзду пільговиків в час пік (дозволяється лише з 11:00 до 16:00. Таке рішення міськрали було компромісом з перевізниками, щоб маршрутки не піднімали вартість проїзду).

Водій відповів жінці, що про відміну постанови йому керівництво нічого ще не повідомляло. На що жінка звинуватила водія, що він не читає інтернет, бо там все написано. Збоку мене сиділа жінчока, теж з посвідченням, яка шепнула мені на вухо: "То від завтра діє. Нині ше треба платити". В мене, як на зло, розряджався телефон, щоб нагуглити новину, коли там шо відмінили. 

Я вийшла раніше, жіночка-інвалід (вона ж жіночка-воїн) заплатила і наобцяла, що водій матиме великі пробелми, бо вона вже не вперше скаржиться і водіїв каралди. І що в неї є знайомі в міській раді. І про те, що треба вміти захищати свої права (це вона повторяла постійно). У мене всю дорогу в голові крутилося: чи є в мене право її на високих тонах послати на тролейбус? Але я пошкодувала свої нерви. Тьотя б реально вигризла мозок. А ще вона казала, що працює в Академії сухопутних війск. І що там вже 40 хлопців загинуло в АТО, і заради кого?. СОРОК хлопців загинуло. Напевно заради того, щоб вона їздили в мирній Україні з посвідченням учасника бойових дій. 

Номери маршрутки ВС 5270 (,,). (№46) (час приблизно 17:30). Люди з міськради - не карайте водія, покарайте тьотю. Заберіть посвідчення - хоча би учасника бойових дій, навіть якщо кудись вона на війну їздила). Просто з поваги до тих сорока хлопців.

Мар'яна П'ЄЦУХ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини