MENU

Тимошенко назвала критерії, які допоможуть зламати олігархічну систему. ВІДЕО

5388 5

Для знищення олігархічної системи потрібні ефективні політики, яких можна порахувати на пальцях однієї руки. Про це заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, відповідаючи на запитання політолога Костянтина Матвієнка, чому так сталося, що країна і надалі належить олігархам.

"Коли олігархи об'єднують в собі, в тому числі і політичну владу, це називається олігополією. Тобто це люди, бізнес яких є державою. В усіх сферах, в усіх розрізах, по вертикалі, по горизонталі: через монополії, через формування урядів, через формування фракцій і партій. Ці люди владу ще не упустили. Я їм програла, бо закінчила у в'язниці", - зазначила вона.

Тимошенко переконана, що при цьому програла не лише вона, а програв кожен, Україна програла. І якщо це не змінити, то в майбутньому неможливо буде демонополізувати країну, зробити життя нормальним в країні.

"Нам потрібно систему ламати. І якщо я виявилася не достатньо ефективною, щоб цю систему зламати, то треба шукати тих, які можуть її зламати", - зазначила лідер "Батьківщини".

А таких, на думку політика, не так багато. Ці люди мають відповідати таким фундаментальним критеріям: 1) знати слабкі місця системи; 2) мати політичну волю; 3) не піддатися корупційному впливу, який може поглинути.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини