MENU

Тимошенко готова очолити слідчу комісію в парламенті, яка проаналізує нові комунальні тарифи

6136 10

Юлія Тимошенко пропонує створити слідчу комісію в парламенті, яка проаналізує підвищення тарифів на комунальні послуги,  та готова сама її очолити.

Про це лідер «Батьківщини» заявила  в ефірі програми «Шустер LIVE» на телеканалі «112 Україна».

«Я  хочу запропонувати створити, а це абсолютно дозволено законом, слідчу комісію в парламенті, яка об'єднає всі фракції, яка ці тарифи розкладе на молекули і атоми, яка проаналізує кожен бухгалтерський документ», - сказала вона.

За словами Тимошенко, слідча комісія має з’ясувати, який тариф на газ є сьогодні виправданим.

«Тому що не можна вбивати людей, не можна: і з фронту - Путіну, і з тилу – українській владі. Тому, я просто зараз, я пропоную створити таку слідчу комісію, буквально на наступному тижні», - зазначила вона.

Лідер фракції також наголосила, що сама готова очолити цю слідчу комісію, «щоб не пропустити жодного бухгалтерського документу».

Останнє підвищення тарифів на газ для населення Юлія Тимошенко назвала «геноцидом нації» і заявила про необхідність владі дбати про людей. 

«Треба, щоб у цей важкий час влада, уряд, президент стали з країною одним цілим, і щоб вони з вами говорили як з партнером.  І якщо важко, вони вам пояснили, як фомуються тарифи, і щоб ви відчули, якщо з вас беруть зайву копійку, то це справедливо, і головне, щоб ви вірили, що це справедливо», - сказала вона, звертаючись до аудиторії.  

Водночас лідер «Батьківщини» виступила за формування ринкових тарифів на газ для населення.

«Ніякої дотаційності. Нам потрібно сформувати ринковий тариф, який повністю окупить  всі затрати, але який не створює надприбутків НАК «Нафтогазу», - вважає Юлія Тимошенко.

Адже сьогодні, на її думку, тарифи на газ для населення завищені через величезну корупційну складову у діяльності «Нафтогазу».

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини