MENU

ТСК з комунальних тарифів буде створена у найближчі дні - Тимошенко

4342 0

Усі фракції коаліції підтримали створення Тимчасової слідчої комісії щодо розслідування причин завищення тарифів  у житлово-комунальній сфері. Про це сьогодні заявила лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко, відповідаючи на запитання журналістів у кулуарах парламенту.
 
«Досягнуто повний консенсус у коаліції щодо створення ТСК з комунальних тарифів, щодо розслідування, чи чесні тарифи чи ні, яка у тарифах корупційна складова, і чи можуть вони бути зменшені», - повідомила вона.
 
За словами Тимошенко, така ТСК буде створена у найближчі дні.
 
«Я робитиму все для того, щоб тарифи на тепло, на електроенергію, на газ, на гарячу воду були зменшені, тому що ринково обґрунтований їх рівень однозначно нижчий того, що сьогодні пропонує уряд», - наголосила народний депутат.
 
Лідер «Батьківщини» також переконана у необхідності невідкладного ухвалення закону про Тимчасові слідчі комісії, адже «він є і він підписаний всіма лідерами фракцій коаліції».
 
«Свобода здійснювати парламентський контроль  - це дуже важливе право парламенту, це святе право меншості у кожному парламенті світу.  ТСК - це якраз той інструмент, який дозволяє позафракційним депутатам, меншості і тим, хто хоче здійснювати парламентський контроль за діями влади, здійснювати таке право», - вважає Тимошенко.
 
Нагадаємо, лідер фракції «Батьківщина» вже виступала з ініціативою створення слідчої комісії в парламенті, яка проаналізує підвищення тарифів на комунальні послуги, та висловила готовність її очолити.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини