MENU

Ветеринар Януковича, який потрапляє під люстрацію, фактично став керівником Державної ветеринарної служби - Гнап

5169 1

Вчора я переглядав копії документів, які рік тому ми з колегами знайшли в Межигір'ї після втечі Януковича. І натрапив на цікаву службову записку.

Я сфотографував її в кабінеті Олександра Файницького – людини, яка керувала всім величезним господарством Межигір'я.

Файницький очолював ТОВ "КиївУніверсалСервіс" (скорочено: ТОВ "КУС") і підпорядковувався Павлу Литовченку – директору ТОВ "Танталіт", на яке було записано майно Межигір'я.

Литовченко займався фінансовими та юридичними питаннями Межигір'я. А Файницький господарськими.

Тобто, порядок в Хонці, ідеальний стан газонів та гольф-поля, здоров'я звірів в зоопарку та собак в кінологічному центрі, будівництво господарських споруд, садівники, кухарі, охоронці, водії та ще мільйон інших питань – все це входило в коло обов'язків Файницького.


(Підтримувати помпезну розкіш Межигір'я – обов'язок Файницького. Фото – блог "Коло") 

Як виходить з документів знайдених в його кабінеті, Олександру Файницькому регулярно доповідали про різні проблеми в Межигір'ї. Проблеми, які ніколи не зрозуміти простим громадянам:


А ось Файницькому доповідають про погіршення здоров'я якогось білого песика:


Службова записка про те, що в песика порушення обміну речовин підписана таким собіВіталієм Башинським. Знаєте хто це? В часи Януковича-президента Башинський був призначений на посаду заступника Голови Державної ветеринарної та фіто-санітарної служби України.

Примітно те, що на цій посаді він знаходиться і досі!

Більше того, оскільки раніше було звільнено голову та першого заступника цієї служби, а на їхнє місце досі нікого не призначено, то Віталій Башинський сьогодні є фактично єдиним керівником Державної ветеринарної та фіто-санітарної служби.

Що мені й підтвердили його підлеглі в самій службі.

За яку ж "білу собачку" так переживають Файницький та Башинський?

Можливо, я помиляюсь, але здається, йшлося про цього песика:


Судячи з іншого фрагменту тексту, Башинський терміново пропонує державним ветлікарям долучитися до лікування песика коханки Януковича- Любові Полєжай.


Далі ж він описує про проблеми з Генеральною прокуратурою і цікавиться чи відомо щось про це Файницькому, як людині наближеній до Януковича. Наостанок Віталій Башинський повідомляє, що збирається оглянути лебедя, "пока первый (тобто Янукович – авт.) в отпуске". Очевидно, в лебедя були проблеми зі здоров'ям, бо його хотіли міняти аби Янукович милувався тільки здоровими і красивими птахами.

Наведені факти яскраво ілюструють в якій країні ми жили ще донедавна. Коли заступник голови центрального відомства опікується особистими тваринами президента-узурпатора.

Це також ілюструє і в якій країні ми досі живемо, коли людина, яка ходила за звірями в маєтку Януковича досі керує головною установою з ветеринарного контролю.

Щоб з'ясувати достовірність та обставини цієї події, я дізнався мобільний телефон пана Башинського, зробив близько десятка дзвінків і навіть відправив кілька смс з проханням про коментар.

Віталій Башинський говорити не захотів і, зрештою, на пряме питання в смс: "Ви лікували звірів в маєтку Януковича?" відповів письмово таке:

"Я консультував лікарів-ветеринарів у Януковича, Ющенка, Азарова та практично всіх інших, в тому числі тих, хто сьогодні керує державою! Я не поганий лікар, так кажуть. Не більше і не менше."

Що ж, така щира відповідь може пояснювати чому пана Башинського й досі тримають на високій державній посаді. Навіть попри те, що він потрапляє під люстрацію.

Можливо тому, що нинішня влада теж любить своїх тварин більше за людей?

Дмитро ГНАП


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини