MENU

Головною подією сьогоднішнього парламентського дня буде не виступ президента Польщі - Мосійчук

5370 3

Якщо хтось з українців думає, що головною подією сьогоднішнього парламентського дня стане голосування за створення робочої групи по розслідуванню можливих зловживань кабміну - то він глибоко помиляється. Головним сьогодні буде навіть не виступ Президента Польщі в парламенті, і не нова редакція закону про військовий стан, і не закони про націоналізацію майна країни-агресора, і навіть не закони про декомунізацію і визнання УПА воюючою стороною в Другій світовій війні. 

Головним питанням сьогоднішнього дня у Верховній Раді буде голосування закону "Про ринок природного газу". Якщо цей закон з відповідною поправкою буде сьогодні проголосовано, то група олігархів Фірташа і Льовочкіна буде змушена повернути державі сотні мільярдів гривень, а що головне - втратить контроль над майже всіма облгазами. Тобто облгази і підпорядковані ним міські, районні профільні підприємства будуть повернуті у власність держави. Мабуть тепер, друзі, ви розумієте, що всі можливі блокування трибуни, мітинги та пікетування Верховної Ради, які можуть відбутись сьогодні, бійки, образи в парламентському залі будуть направлені лише на одне: на зрив голосування парламенту за закон "Про ринок природного газу". І робитиметься це все за гроші олігархів Фірташа та Льовочкіна.

Переконаний, що незважаючи, на шалений спротив, який сьогодні відбуватиметься в парламентській залі, закон "Про ринок природного газу" таки буде ухвалено. Так само будуть ухвалені закони про націоналізацію майна країни-агресора, і нова редакція закону про військовий стан, і закон про декомунізацію і визнання УПА воюючою стороною в Другій світовій війні. 

Радикальна партія Олега Ляшка принципово продовжуватиме боротися з олігархами і докладати максимальних зусиль щоб після повернення олігархом Коломойським державних підприємств Укранфта і Укртранснафта, були повернуті в державну власність облгази та заборговані кошти групою Фірташа та Львовчкіна. Після чого продовжиться повернення з власності цих, та інших олігархів у власність українського народу обленергу та інших стратегічних підприємств.

Ігор Мосійчук


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини