MENU

Кандидат от УДАРа Александр Киричук раскалывает оппозиционные силы на Волыни

904 0


9 жовтня 2012 року в деякихволинських ЗМІ з'явилася явно замовнапровокативна заява кандидата у народнідепутати від партії УДАР уВолодимир-Волинському виборчому окрузі№19 Олександра Киричука. У ній вінзаявляє, нібито Об'єднана опозиція«Батьківщина» в результатіпереговорів «віддала» йому мажоритарнийвиборчий округ №19.


З цього приводу Волинськаобласна організація ВО «Свобода» наголошує: розподіл мажоритарнихвиборчих округів в Україні загалом тау Волинській області зокрема відбувавсявідповідно до домовленостей між Всеукраїнським об'єднанням «Свобода» та ВО «Батьківщина». Партія УДАР відцього переговорного процесу відмовилася.Тому розподіл мажоритарних виборчихокругів у форматі об'єднаних сил опозиціївідбувався саме між «Свободою» та«Батьківщиною» за принципом: «одинкандидат від опозиції у кожному виборчомуокрузі».


У результаті досягнутоїугоди «Батьківщина» отримала 190 виборчихокругів, «Свобода» – 35 округів.Мажоритарний виборчий округ №19 ізцентром у Володимирі-Волинськомувідійшов до квоти ВО «Свобода». Рештачотири округи Волинської областіотримало для висунення власних кандидатів Об'єднана опозиція ВО «Батьківщина».


«Свобода» не проводилаі не проводить жодних переговорів ізпартією УДАР щодо узгодження кандидатіву мажоритарних виборчих округах, яківідійшли до квоти нашої політичноїсили. Тому представник УДАРу ОлександрКиричук не має жодних підстав робитизаяви щодо виборчого округу, якийналежить до квоти ВО «Свобода». Лідериоб'єднаних сил опозиції на подібне йогоне уповноважували.


«Свобода» розцінюєнеобґрунтовані твердження кандидатавід партії УДАР, який нещодавно йшов навибори під прапорами партії-фантома Сергія Тігіпка, як провокативні танедостовірні, які вигідні Партії регіонів та спрямовані на розкол політичних сил,опозиційних режимові Януковича, – «Свободи» та «Батьківщини».


Усвідомлюючи, що шансіввиграти в нього не більше, ніж було підчас перебування в партії Тігіпка «СильнаУкраїна», у списку якої в Луцьку міськураду Олександр Киричук досі числитьсяпід №2, Олександр Киричук, на наш погляд,свідомо вдався до використанняманіпулятивних технологій, аби ввестив оману виборців Володимир-Волинськоговиборчого округу №19.


ВО «Свобода» очікує наоприлюднення офіційної позиції з цьогоприводу керівництва УДАРу та персонально Віталія Кличка. Сподіваємося, що лідер УДАРу адекватно відреагує на цюпровокативну заяву свого кандидата,ухвалить щодо нього відповіднедисциплінарне рішення та зробитьорганізаційні висновки.


ua-vybory-2012 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини