MENU

Луценко наголошує на незворотності курсу на деолігархізацію

310 0

Верховна Рада України взяла курс на деолігархізацію. Парламент проголосував за збільшення мит на надра, він наступив на тих, хто задарма розпоряджався нафтою, а потім – і газовою трубою. Сьогодні на порядку денному закон про трансфертне ціноутворення, який завдасть ще одного удару по олігархах.

 

Природно, що їм це не подобається. Вони намагаються зіткнути між собою фракції коаліції. Вони намагаються дестабілізувати роботу парламенту, який наступає на їхні інтереси. Вони використовують будь-які методи: інтриги, скандали, вивід підневільних роботяг на площі з вимогою відставки міністра, котрий припинив намагання «доїти» український бюджет в інтересах одного донецького клану.

 

Досить прикриватися погано нагодованим і погано оплаченим пролетаріатом, аби й далі зібрані з усіх українців мільярди класти в свою кланову кишеню.

 

Ми розуміємо, що є люди, котрі вміють кидати гасла, обстоюючи спочатку одного, а потім іншого олігарха. Проте всі олігархи мазані одним миром. Хочуть вести бізнес – нехай ведуть. Але руки геть від державної кишені.

 

Процес йде. Повільно, але в правильному напрямку. Еліти розвитку з надр середнього класу мають замінити олігархічні еліти пограбування.

Юрій ЛУЦЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини