MENU

Игорь Луценко снялся с выборов

541 7

Знімаюся! І закликаю колег по опозиції переступити через амбіції.

Друзі, повідомляю, що знімаюся з виборчих перегонів.

Нагадаю, я балотувався, щоб – у першу чергу – не допустити Віктора Пилипишина, ставленика влади, у Раду. Цим кроком хочу дати приклад двом моїм колегам-кандидатам по опозиції, підштовхнути їх до об'єднання заради перемоги.

Якщо усім трьом опозиційним кандидатам по Шевченківському району Києва (округ 223) – Руслану Брицькому (УДАР), Юрію Левченку (ОО-Свобода) і мені об'єднати зусилля, з'являється серйозний шанс – шанс, можливість – перемогти реального кандидата від Партії Регіонів.

І навпаки, якщо не залишити проміж нас одного – то через розтягування опозиційних голосів Пилипишин ТОЧНО переможе.

На жаль, поки жоден з моїх партнерів до цього моменту не допустив можливість свого зняття на користь кого-небудь. Але час іще лишився.

В цих умовах я виконав все від мене залежне, щоб Пилипишин програв. Нехай переможе справедливість, і цей кривдник Києва ніколи не отримає депутатської недоторканності, а ПР – ще один «штик».

Тепер відповідальність за 223-й округ – на Свободі та Удару, на Левченку та Брицькому.

Очікую від них кроків, відповідних моєму. Якщо ніхто з них не піде назустріч одне одному, можуть постраждати не тільки виборці Шевченківського району, а й усе місто і вся країна.

Жертовні кроки, які зараз не в моді серед багатьох сучасних політиків – насправді можуть надихнути навіть тих, хто голосувати не збирався. Це допоможе відродити довіру у виборців і перемогти.

Діймо, часу все менше.

І звісно – величезне СПАСИБІ усім, хто підтримував мене!

Igor Lutsenko

 

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини