MENU

Я подарил больнице машину скорой помощи, но это не подкуп избирателей - Ляшко

447 0

Я подарил больнице машину скорой помощи, но это не подкуп избирателей - Ляшко


Нещодавноя подарував Талалаївській районнійлікарні автомобіль швидкої допомоги.Але нехай хтось посміє звинувачуватимене у підкупі виборців! Хай би кожендепутат зробив для людей стільки добрихсправ, скільки зробив я. Я допомагаюлюдям.


Умене немає потреби купувати голоси, босьогодні соціологічні опитуванняпоказують мені 53% підтримки виборців -більше, ніж у всіх моїх конкурентівразом взятих. І на відміну від провладнихгоре-благодійників, які з'явилися передвиборами, я завжди допомагаю людям,незалежно від того, скоро вибори чи ні.Десятки газифікованих сіл, сотнікілометрів відремонтованих доріг, новіводогони - все це впродовж останніхроків відбулося за мого сприяння.


Нещодавнодо мене звернувся колектив «швидкоїдопомоги» Талалаївської ЦРЛ, що наЧернігівщині, з проханням вирішитипроблему жителів району. Справа в тому,що всі автомобілі «швидкої» застаріли,а деякі з них взагалі не придатні дляексплуатації. В цій лікарні була істотнанестача «швидких», що призводило довеликих складнощів під час оперативногонадання допомоги хворим у Талалаївськомурайоні. Довгий час влада ігнорувалазвернення лікарів з проханням сприятивирішенню питання надання автомобіля«швидкої допомоги». В моєму вчинку немаєнічого особливого. Кожне місто, коженрайон повинен мати автомобілі «швидкоїдопомоги».


Якщовлада не може забезпечити лікарнінеобхідними автомобілями, то повинензробити це я. Бо я не можу стояти осторонь,коли мої земляки потребують допомоги.Найближчим часом автомобіль «швидкоїдопомоги» отримає і Бахмацька районналікарня №2 у місті Батурині.

Олег ЛЯШКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини