MENU

Немецкая клиника Charite готова забрать к себе Тимошенко

443 5

Сергій Власенко заявляє, що фактично лікарі клініки Charite підтверджують, що Тимошенко не може лікуватися належним чином в лікарні «Укрзалізниці» через постійне стеження за нею.


«Судові слухання, які постійно призначаються, безперервне відеоспостереження, постійна присутність охорони, навіть при розмовах з лікарями, оприлюднення конфіденційної інформації та документів, розповсюдження у ЗМІ відеозаписів загострюють захворювання та роблять неможливим повне одужання», - процитував С.Власенко висновок лікарів клініки Charite.

Крім того, йдеться у висновках, той факт, що постійно за Ю.Тимошенко стежать охоронці-чоловіки, обмежують готовність пацієнтки вільно пересуватися.

«Лікарі Charite готові і надалі брати участь у лікуванні протягом довгого часу», - сказав С.Власенко.

Крім того, він процитував висновок, датований 19 жовтня. Зокрема, лікарі Charite критикують оприлюднення відеозаписів перебування Ю.Тимошенко в лікарні.

«Це ще одне серйозне порушення принципу довіри, на який кожен пацієнт повинен розраховувати. Це чергове неправомірне використання конфіденційної інформації, що з точки зору лікарів є абсолютно неприйнятним», - йдеться у висновку.

«Таким чином, українська тюремна адміністрація підтверджує висловлені ще у березні 2012 року побоювання лікарів Charite, що такі умови, які є несумісними із лікуванням пацієнтки», - додав С.Власенко.

 

Юлия Тимошенко. Официальные новости

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини