MENU

Тимошенко на весь світ зробила Януковича жалюгідним та огидним збоченцем - Олена Білозерська

2836 29

Зараз мене знову піддадуть шаленій критиці, але я не втримаюсь: браво, Юлія Тимошенко! Це не жінка - це диявол.

Кажуть, що жінці, яка грає у чоловічі ігри, треба мати чоловічий розум. Так ось, у Юлі не чоловічий розум, а стовідсотково жіночий. Але який!... М-м-м...

Як елегантно вона «зробила» Януковича! Він наказав викласти в Інтернет зняте прихованими камерами відео з її лікарняної палати, щоб виставити її симулянткою, яка удає з себе хвору, а сама ходить по палаті на шпильках і сидить на стільці, не спираючись на спинку.

А вона у відповідь на весь світ зробила його жалюгідним і огидним збоченцем, який піддивляється у шпарину за оголеною беззахисною жінкою. І що таке ті її нещасні шпильки порівняно з його вчинком?

Думаєте, я стовідсотково впевнена, що в тих приміщеннях, де вона буває оголеною, справді є камери і що Янукович справді переглядає це відео? Ні, з нього, звісно, станеться... От бачите, навіть я готова у це повірити. Отак і всі - повірять їй, а не йому. Бо на такого можна подумати все. Недарма ж реконструкція Поштової площі у Києві народно-таксистською називається «Будівництво прямого зекопроводу Межигір’я-Банкова».

Хами і боягузи з гіпертрофованим хватальним інстинктом часто бувають ще й сексуальними збоченцями. Чому б Януковичу не піддивлятися за Юлею? Що камери в палаті дійсно є - доведено документально. Чи, може, у нього кришталева репутація високоморальної людини, не здатної на таку підлість? І близько не така репутація. Бо за чиїм розпорядженням, наприклад, в Інтернеті з’явилося відео з палати Тимошенко? Хто без його прямого наказу наважився б на таке?

Ви, Вікторе Федоровичу - за натурою бандит, і дуже добре вмієте залякувати, відбирати, грабувати, а потім награбоване профукувати. Так нащо ж ви полізли у царину інтриг? Це ж не ваше, і навіть ув’язнена Юля вас на цьому полі «робить», як сліпе кошеня.

 

 

Олена БІЛОЗЕРСЬКА bilozerska

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини