MENU

Швейцария готовится отбивать исламские беспорядки в Европе

283 0


Незважаючи на те, щопродовжуючи залишатися однією з найбільшстабільних та економічно успішних країнсвіту, в першу чергу через свою відмовуприєднатися до євро, Швейцарія, тим неменш, готується до масових заворушеньв Центральній Європі, і мобілізує військадля їх придушення, оскільки вони можутьперелитися за кордону цієїкраїни.

Швейцарські військові додалидо своєї армії 4 нових батальйону, якірозподілять по країні, і вони будутьмати завдання розбиратися з наслідкамизаворушень, які можуть виникнути врезультаті краху єврозони та повстаньісламістів.

«Міністр Маурер, порядз видатними лідерами Швейцарії намагаєтьсяпоширити розуміння того, що європейськакриза може обернутися великиминеприємностями», пише професор ДжонШиндлер з військово-морського коледжуСША.

«Швейцарські військові навчання,які проходили у вересні, називалисяSTABILO належне, і в ході цих навчаньвідпрацьовувався сценарій виходунестабільного Євросоюзу з підконтролю».

Маурер стурбований тим,що скорочення європейської військовоїсили після закінчення холодної війниможе зробити країни уразливими доповстань і навіть расовими війнам.

Шиндлервідзначає, що якщо гнів мусульман зростеще на пару рівнів вище з існуючого заразпісля ролика на YouTube, що ображає пророкаМухаммеда, іммігранти в європейськихкраїнах можуть повстати.

«Середєвропейських інсайдерів сфери безпекиіснує поширена думка про те, що якщоз'явиться ще один Андерс Брейвік, якийв якості цілей вибере вже мусульман, товсе стане дуже погано дуже швидко», пишевін. «Важко уявити, як військові Європизможуть впоратися з масштабнимизаворушеннями ісламістів».

Швейцаріязберігає треновану армію з 200 тисячсолдатів, що дуже багато для невеликогонаселення країни. Всі чоловіки призовноговіку також проходять базову військовупідготовку, що означає, що країна можепокластися на потужне ополчення в часикризи, на що багато істориків посилаються,пояснюючи, чому Гітлер відмовивсявторгатися в Швейцарію під час Другоїсвітової, навіть коли вона була оточенаокупованими фашистами країнами.

Сліді Україні брати приклад з Швейцарії, уякої збройні сили побудовані наармійсько-ополченському принципі. Мовайде не про державну політику щодо ЗСУ,а про ініціативу знизу - ініціативу віднас, пересічних громадян!

НАЦІОНАЛЬНА НАРОДОВОЛЬЧА РЕВОЛЮЦІЯ  


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини