MENU

«Ударенные в голову» играют в какие-то непонятные игры - ВО «Свобода» об УДАРе

871 2

 

20 жовтня 2012 року Ужгородвідвідав голова Ради Об'єднаної опозиції«ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк. Урамках візиту відбувся телеміст, підчас якого мешканцям Закарпаття представилиєдиного кандидата від об'єднаних силопозиції у виборчому окрузі №72 свободівцяОлега Куцина.


Голова Ради Об'єднаноїопозиції дав прес-конференцію длямісцевих ЗМІ, в ході якої наголосив: наЗакарпатті в цьому окрузі ВО «Батьківщина»підтримує тільки свободівця ОлегаКуцина. Також Арсеній Яценюк повідомивпро те, що з «УДАРом» не вдалося домовитися,однак зі «Свободою» підписано коаліційнуугоду щодо спільних дій у парламенті.


А. Яценюк повідомив, щопартнери по опозиції на зустрічі зГенпрокурором України 22 жовтнявимагатимуть порушити кримінальнісправи проти тих, хто дав розпорядженняна встановлення відеокамер дляспостереження за Юлією Тимошенко, позаяквідеоспостереження за Юлією Тимошенков харківській лікарні порушує КонвенціюООН з прав людини і є нічим іншим, яккатуванням.


Під час телемосту ОлегКуцин зазначив: «ВО «Свобода» зуміла вцей складний для держави час переступитичерез власні амбіції і скоординуватисвої дії з тими, хто чітко заявив проопозиційність до чинного режиму. Нинітільки «ударені в голову» не розуміютьскладність ситуації в державі і граютьу якісь незрозумілі ігри. З цією владоюне можна ні про що домовлятись, їїпотрібно негайно прибрати».


Днем раніше, 19 жовтня,кандидати у народні депутати Українив одномандатних виборчих округахЗакарпаття від ВО «Свобода» та ВО«Батьківщина» підписали угоду простворення коаліції у Верховній РадіVII скликання. Виборці мають знати, щовсі, хто підписав цю угоду, – це кандидативід об'єднаних опозиційних сил Закарпаття.

 

ua-vybory-2012 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини