MENU

Кличко говорит, что в Украине нет коррупции

692 0

15 жовтня 2012 року на зустрічі з Кличком я поставив запитання. Чи готовий він прямо тут і прямо зараз зробити те, що роблять свідомі громадяни - вголос назвати принаймні імена п'ятьох корупціонерів, що би відповідало його риториці та гаслам на бігбордах. Тим більше, я поділяю з Кличком думку про необхідність люстрації. І думаю собі, може потужний голос лідера змусить горіти крісла під дупами хабарників...

Віталій  відмовився називати прізвища корупціонерів і пояснив свою відмову тим, що їхня провина не доведена у суді, але при цьому розповів, як відрізнити корупціонера від чесного.

Віталій додав, що буде створена антикорупційна агенція, яка й буде визначати, ху із мафіозі.

Прикро. Відчуття, ніби планується наступ донкіхотів на армію вітряків... Жодних конкретних слів. Жодних рішень наболілих питань. Обіцянки діяти після перемоги.

То може люди помилялися, коли воювали під УкрДомом за рідну мову, коли дихали черемхою на День Незалежності, стояли горою у судах за незаконно засуджених?.. Може людям потрібно було просто почекати до 28-го жовтня своєї свободи і правди? З відчуттям гіркоти повертаюсь додому. Не вірю, що корупцію переможе той, хто боїться назвати імена мафіозі, яких ніби буде звільняти після перемоги на виборах...



15.10.12 Віталій Кличко разом із Реною Назаровою провели зустріч з молоддю у центрі Акко-інтернешнл, що розташований біля парку Пушкіна у Києві.

Поставлено запитання. Чи готовий він прямо тут і прямо зараз зробити те, що роблять свідомі громадяни - вголос назвати принаймні імена п'ятьох корупціонерів, що би відповідало його риториці та гаслам на біг-бордах, з огляду на те, що люди дійсно потребують люстрації влади.

Віталій відмовився називати прізвища корупціонерів і пояснив свою відмову тим, що їхня провина не доведена у суді, але при цьому розповів, як відрізнити корупціонера від чесного.

Віталій додав, що буде створена антикорупційна агенція, яка й буде визначати, хто заслуговує на покарання.

P.S. Питання попередньо фільтрувалися. Ведучий цікавився змістом звернень громадян і лише після цього допускав до мікрофону.

 
 

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини