MENU

Обращение лидера оппозиции Юлии Тимошенко к избирателям. ПРЯМАЯ ТРАНСЛЯЦИЯ

2266 0

В 14:00 Евгения Тимошенкообнародует обращение лидера оппозицииЮлии Тимошенко к избирателям.

 

 

Дорогі мої українці,

вітаю вас та дуже сумуюза вами.


Дякую вам, мої рідні,за те, що підтримуєте мене в цій непростійситуації, дякую за ваші молитви… Дякуюза ваші теплі листи, дитячі малюнки, завашу любов, яка зараз і є моєю головноюсилою, моєю опорою, моєю вірою.


До останньої хвилинив мене були сумніви, чи маю я моральнеправо звертатися до вас із будь-якимизакликами напередодні виборів, бовідчуваю частину своєї відповідальностіза повернення Януковича до влади, затрагічні наслідки його правління длякожного з вас та для України. У мене євелика потреба вибачитися перед вамиза кожну свою дію, за кожне своє рішення,які проти моєї волі вплинули на поверненняв Україну неодиктатури. Прийміть, якщоможете, мої вибачення.


Парламентські вибори,які відбудуться 28 жовтня, особливі. Цене окремий тактичний бій, який ви можетедозволити собі програти, це – війна,яка може завершитися або вашою перемогоюі шансом на зміни, або нашою повноюісторичною поразкою. Якщо Януковичзавдяки вашим голосам виживе як політикна цих виборах, він завершить установленнядиктатури та мирним шляхом більше владуне віддасть.Диктатура, як пожежа, випалитьблагополуччя та спокій у кожній вашійродині, на кожному вашому підприємстві,поглине дихання свободи з кожної клітинивашого життя, ізолює Україну від іншогосвіту.


Вибори, які наближаються,– це не змагання між правлячим режимомта об’єднаноюопозицією й навіть незмагання мажоритарних кандидатів міжсобою на округах. Ці вибори – голосуваннякожного з вас за своє виживання, цеборотьба за існування України, заіснування українства. Це, врешті-решт,визначення, кому буде належати країна:її земля, її державні монополії, надра,бюджетні гроші, інші можливості таресурси – вам чи 5 кланам, які правлятьвами сьогодні. На цих виборах будевирішуватися, чи будете ви взагаліналежати самим собі та мати можливістьреалізовувати своє життєве призначення.Вас уже намагаються переплавити впокірну, залякану масу, яка змиритьсяз таким життям та буде передавати йогов спадщину своїм дітям.


Я не хочу проголошуватипусті гасла або давати солодкі обіцянки,зараз їх навколо вас і так достатньо.Солодко не буде, бо важка ситуація вкраїні. Я візьму сміливість дати вамлише п’ять порад. Можете дослухатисядо них або ні. Врешті, це ваше життя йваше право проводити або не проводитинад собою політичні експерименти.


Жодного голосу за Партіюрегіонів. Тому моя перша порада -скористайтеся своїм правом голосу таспробуйте усунути олігархію від владисаме зараз на цих виборах раз і назавждита раз і назавжди спробуйте змінитисвоє життя. Не віддайте їм жодногоголосу! Чуєте? Жодного голосу! Ви ж несамогубці, ви розумні та гідні люди! Незвертайте увагу на бруд, який ллють наоб’єднану опозицію.

 

Ви ставите правильнепитання, чому ми не усунули від владиолігархію і не зупинили все так, якобіцяли після Помаранчевої революції?Хочу ще раз повторити: тому що всі п’ятьроків олігархи мали свого президента,свого генпрокурора, свою більшість уВерховній Раді та 2,5 роки з п’яти свійУряд. Вони не відходили від влади, вонипросто завжди купували для себепрезидентів та більшість в парламенті.


***


Друга моя порада така– пам’ятайте, що головну перемогуЯнукович та його клани запланувалиотримати на мажоритарних округах. Недопустіть цього! На мажоритарних округахвам доведеться боротися проти себе. Вамдоведеться, якщо ви хочете вижити,наступити на власне горло та не ковтатиматеріальні подачки. Вам доведеться,якщо хочете жити, проголосувати протитого кандидата в депутати, який будуєвам дитячі майданчики, ремонтує школи,лікарні, ваші під’їзди та ліфти, прокладаєасфальт та розносить безкоштовніпродукти, гроші та ліки.

Вам доведетьсяпроголосувати проти мажоритарногокандидата в депутати, який вам більшеза всіх інших чогось «подарував».


Всі ці подарункизакінчаться одразу після виборів, і випобачите своїх «щедрих» депутатів уВерховній Раді в болоті Януковича, івже ніхто нічого не буде дарувати,заберуть останнє. Рибу перед тим, якзасмажити та з’їсти, теж годуютьнаживкою. Не ковтайте її – там гачок ітам закінчення життя. Ще раз наголошую- моя друга порада – проголосуйте насвоєму окрузі за єдиного кандидата вдепутати від Об’єднаної опозиції«Батьківщина», навіть якщо він вам недуже подобається, навіть якщо він вамнічого не подарував та не заплатив.Проголосуйте саме за нього, дійте протисвоїх емоцій, керуйтеся інтелектом тапереможною стратегією.


***


Третя моя порада –знайте, що головна технологія, яку вамнамагаються нав’язати, що влада таопозиція – це одне й те саме.


Так, опозиція - неідеальна, не бездоганна, вона має вади,як і все наше недосконале молодесуспільство. Але вона суттєво відрізняєтьсявід правлячої мафії в усіх без виключенняаспектах. Вона не привласнювала державніпідприємства, землі та надра, не будувалаМежигір’я, не робила податкову, пенсійнута судову антиреформи, не нівечилаКонституцію та мову, не формувалаправлячу корумповану родину, не вбиваласередній клас, не закривала дорогу доєвропейської перспективи. Якщо б опозиціябула такою, як правляча мафія, ми сиділиби не по тюрмах та засланнях, а надержавних дачах, у ВІП-ложах із ними наЄвро-2012, прислуговували б їм в їхніхконституційних асамблеях та їхніхгуманітарних радах. Саме тому, що опозиціявідрізняється й має непохитні цінності,мафія нас бачить тільки в тюрмах.


Я звертаюся до чеснихжурналістів, громадських діячів таорганізацій, до гідних своєї країнигромадян не допомагати режиму поширюватиобман, що криміналітет на чолі з диктаторому владі – це теж саме, що справжняопозиція.Я звертаюся до лідерівгромадянського суспільства, чеснихжурналістів та опозиції. Будь ласка,припиніть ваше протистояння, воновиглядає зі сторони, як Кайдашева сім’я,яка почала безглузду сварку на вулкані,який прокинувся, а зі сторони виглядаєсамовбивчо. В більшості країн СНД уженемає ніякої опозиції, але її знищилидиктатори. Жорстоко та по плану. Нестворюйте унікального українськогоабсурду – коли слабке, але амбітнегромадянське суспільство та не досконала,але реальна опозиція можуть знищитиодин одного самостійно, за власнимбажанням. Давайте разом усунемонеодиктатуру у своїй країні, а потімбудемо нещадно критикувати один одного.


***


Моя четверта порада –не голосуйте за фальшиві опозиційніпартії. Спробуйте усвідомити, що противас працюють вже не гопники 90-х вспортивних костюмах, а мільярдери, якимє що втрачати і на яких працюють цинічні,професійні та коштовні політичнітехнологи. Вони, маючи телебачення танеобмежені гроші, можуть зліпитиопозиційного кандидата в президентиабо нового, свіжого лідера опозиційноїпартії практично з будь-якого підручногоматеріалу, навіть з мавпи. Вже другівибори олігархія успішно створює длясебе фальшиву опозицію, яка виконує навиборах своє завдання, забираючи голосидовірливих громадян, а після виборівповертається з вашими голосами в своюзграю.


Яскравим прикладомфальшивої опозиції, яка вдало спрацювалана президентських виборах, був СергійТігіпко та його партія «Сильна Україна».Спрацювало? Так, добре спрацювало. І детепер цей щирий опозиціонер?


Сьогодні влада ведедекілька своїх опозиційних партій, якімають всі шанси потрапити до парламенту.Отже, моя четверта порада – не віддайтесвій голос фальшивим опозиційнимпартіям, навіть, якщо дуже хочеться ірука сама тягнеться, контролюйте своїруки. Спробуйте розпізнати фальшивихопозиціонерів до виборів. Після виборівпросто буде запізно!


***


І остання п’ята порада,але, можливо, найважливіша. Усунути відвлади мафію – це завдання не лишеопозиції. Цього разу опозиція сама ізцим завданням не впорається. Це війнапроти диктатури, проти несправедливості,яка потребує мобілізації кожного з вас.Усі, хто розуміють, яка небезпека, якабіда повстала перед Україною, мусятьнегайно почати діяти самостійно.

 

Безвас нічого не вийде. Ідіть до вашихрідних, знайомих, друзів, сусідів, якікупилися на подачки, які взяли гроші зафальсифікацію результатів на виборчихдільницях, які введені в омануінформаційними технологіями Партіїрегіонів, які заплуталися в політичнихподіях, які збираються голосувати заПартію регіонів або створену нимифальшиву опозицію. Негайно включайтесяв роботу, встановіть собі щоденний планта переконуйте тих, хто не дуже добрерозуміється на політиці, очевиднимифактами, прикладами із власного життя,журналістськими розслідуваннями зІнтернету, не допустіть, щоб ваші близькілюди своїми власними руками будувалидля себе політичну гільйотину. Потімвиправити цю фатальну помилку буденеможливо.

 

Якщо когось не зможетепереконати з першого разу, зробіть цесотні разів, але не бездійте – ценайгірший вибір.


***


Частина українців відобраз та відчаю взагалі не хоче йти навибори. Особливо на Сході та на Півдні.Це найгірша помилка. Бюлетені всіх, хтоне прийде, заповнять та кинуть за Партіюрегіонів. Знайдіть в собі сили та, якщовас усе дістало й ви все ж таки противсіх, прийдіть на вибори та жирнимхрестом перекресліть свій бюлетень,зіпсуйте його, але не залишайте свійчистий бюлетень для фальсифікації.


Просто знайте, що заразваш час, ви визначаєте хід історії, випростою позначкою в бюлетені можетевбити кілок у серце олігархії, неодиктатурі,українофобії, ви можете повернутиУкраїні повноцінне сьогодення. Зробітьце, і ваше життя отримає вищий сенс. Яособисто буду завжди в вас вірити.


З любов’ю


Ваша Юлія Тимошенко,голова партії «Батьківщина»




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини