MENU

Кандидат от УДАРа, московский банкир Ломакович жестоко избил 19-летнюю сторонницу Оппозиции

1332 0

25 жовтня 2012 року в селіЖолобки Кременецького району Тернопільськоїобласти кандидат у народні депутативід партії УДАР у виборчому окрузі №164Віталій Ломакович напав та побивагітаторів від Всеукраїнського об'єднання«Свобода» – пенсіонера ВолодимирКревуцького та 19-річну Марію Бойчук.


Напередодні групаохоронців кандидата-«ударівця» здійсниланапад на агітаторів від об'єднаних силопозиції у селі Великі Бережці того жКременецького району. Під час нападуна місці подій був особисто присутнійголова обласної організації УДАРу ІгорПобер. Нападники викрали понад 4 тисячіпримірників газети «Всеукраїнськеоб'єднання «Свобода».


Подібна ситуаціятрапилася 25 жовтня 2012 року і у 164-мувиборчому окрузі на Тернопільщині, деагітатори від УДАРу, які поширюваличорнуху проти кандидата від об'єднаноїопозиції Михайла Апостола, застосувалихолодну і газову зброю.


Апогеєм провокацій збоку УДАРу та правоохоронців наТернопільщині став напад на офіс «Свободи» в Тернополі. Близько 13:00 доофісу прибули правоохоронці тапредставники УДАРу та під надуманимиприводами намагалися потрапити вприміщення офісу та вилучити партійнуоргтехніку.


Примітно, що правоохоронці,які до цього покривали усі витівкиУДАРу, цього разу узяли безпосереднюучасть у провокації. «Свобода» ужепопереджала УДАР, що політичною помилкоює висувати від цієї партії на Тернопільщинілюдей з сумнівною біографією, протияких відкрито кримінальні справи таякі перебувають «на гачку» у влади.Очевидно, що співорганізатором цихпровокацій є кучмівський міліційнийгенерал Віталій Максімов, який балотуєтьсяв Тернополі і впродовж усієї виборчоїкампанії активно поборював кандидатіввід об'єднаних сил опозиції.


«Всеукраїнське об'єднання«Свобода» вимагає від представниківпартії Віталія Кличка дати належнуоцінку діям своїх однопартійців, а відправоохоронців – припинити провокаціїна Тернопільщині. В іншому разі «Свобода»дасть адекватну відповідь провокаторамі відіб'є бажання вчиняти неправомірнідії», - заявляє «Свобода».

Це вже неперший скандал, пов`язаний із банкіромЛомаковичем, колишнім головою правлінняпредставництва «Большой Московскийбанк» (БМ банк) в Україні. Перед цим йогозусиллями було припинено роботупопулярного тернопільськогоІнтернет-видання «Тернопільскийтиждень».

Як зазначають екперти,через Ломаковича виборчу кампанію УДАРуфінансує іноземне злочинне угруповання«Лужнікі» (Москва, РФ).

Згідноповідомлень ЗМІ та соцмереж, головнимвиборчим штабом УДАРу керує російськашовіністка з Санкт-Петербургу дехтоЮлія Шевельова,  провідний спеціалістз фальшування голосів на користьполітичної партії «Единая Россия».

ua-vybory-2012 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини