MENU

В Ирпине мы вынуждены бороться не только с Мельником, но и с Кличко - Гриценко

848 0

  

Важко вести війну накількох фронтах. Ще важче – коли б'ютьу спину. Ті, хто пообіцяв підтримувати...

Вцьому окрузі Кличко не захотів зніматисвого кандидата Юракова, тим не менше– кандидат від Об'єднаної опозиції Кутовий переміг, за надзвичайно жорсткихумов. Не кого-небудь – генерала Мельникапереміг! А заодно з ним кандидата відУДАРу й усіх інших.

ОВК дотепер невизнає переможця. Робота комісії усілякоблокується. Чиїх «спортсменів» ізпосвідченнями «журналістів» там більше– від Мельника, чи від УДАРу, сказативажко.

Кандидат від Кличка протягомтрьох днів закидає ОВК скаргами, ставлячипід сумнів протоколи з дільниць і тимсамим гальмуючи роботу комісії.

Допевного часу ми мовчали. Сподівалися,що кандидат від УДАРу вгамується. Тимбільше, що паралельно ми робимо крокидля налагодження співпраці з УДАРом уновій Раді. Про намір співпрацювати з Об'єднаною опозицією у парламенті заявиві Віталій Кличко.

Боролися за округсамотужки, не розраховуючи на УДАР.Надавали Кутовому юридичну підтримку.Представники штабу і члени Ради Об'єднаноїопозиції виїздили в Ірпінь з журналістами,і я в тому числі.

Боролися з Мельником.Якби тільки з Мельником...

Учоратерпець увірвався.

На засіданніРади Об'єднаної опозиції, де ми вирішували,як захищати перемогу мажоритарників унайбільш проблемних 15 округах, на вимогучленів Ради Олександр Турчинов набрав Віталія Кличка прямо у залі засідань.

Кличковислухав, пообіцяв нам підтримку вІрпіні та запевнив Турчинова (члениРади були свідками телефонної розмови),що УДАР негайно відкличе усі оті скарги,задля прискорення процесу підрахункуголосів.

А тепер увага! Щойно зКутовим я перевірив документи в ОВК 95округу. За останні три дні в ОВК подано70 скарг, з них 32 – кандидатом від УДАРу,жодна скарга – ним не відкликана!

Іще увага! Останню скаргу кандидат від Кличка зареєстрував учора, 30 жовтня, о23:45 – попри «твердое мужское слово»Віталія, яке він нам дав чотирма годинамираніше.

Я Вам навів лише факти. Емоціїзалишу при собі. Не вперше...

А висновкизробіть самі.

  

Анатолій ГРИЦЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини