MENU

Сила духа и солидарности победили фальсификацию и ложь — Андрей Ильенко

427 1

Шановне товариство!

215округ на цих виборах став символомборотьби між силою духу та солідарностіз одного боку, та грошима, фальсифікаціямита брехнею – з іншого. У цій важкій тависнажливій боротьбі ми перемогли,попри усі брудні методи опонентів таспроби відвертої фальсифікації. Я дякуюусім за допомогу та підтримку, особливов критично важливу вчорашню ніч. Цедійсно історична перемога!


Спочатку коротка хронікаподій останньої ночі. В нас були протоколиз мокрими печатками з усіх без виключеннядільниць 215 округу – і ми точно знали,що я перемагаю. Питання полягало лишев тому, щоб протоколи з дільниць, якінадходять в ОВК, не були сфальшованими.

Івсе йшло добре – аж поки справа не дійшладо протоколу з дільниці №244, якийрозглядався передостаннім з усіх 79дільниць округу. Саме ця дільницявирішувала долю виборів на окрузі, і наній я мав суттєву перевагу над Герегою (539 за мене проти 428 за неї). Але тут іпочалася брудна фальсифікація. Досерверу ЦВК були подані не справжніцифри реального волевиявлення, афальшивка у вигляді «уточненогопротоколу», де показники стали дзеркальнопротилежними (539 за Герегу і 428 за мене).Як тільки ми взнали про цю фальшивку,ми показали окружній комісії справжнійпротокол з дільниці №244 і вимагалинегайного перерахунку голосів на ційдільниці. Комісія одноголосно голосуєза перерахунок, але тут починаєтьсянайцікавіше. Як тільки справа доходитьдо власне перерахунку голосів надільниці, частина членів ОВК як покоманді когось згори покидає залузасідань окружної комісії та зачиняєтьсяв іншому кабінеті, не відповідаючи нажодні заклики повернутися до роботи.Ми оголошуємо тотальну мобілізаціюнаших прихильників та усіх небайдужихлюдей, закликаємо на ОВК журналістівта міжнародних спостерігачів. Одночаснодо комісії починають стягуватисямолодики кримінальної зовнішності таінші сумнівні персони, які намагаютьсяфізично завадити комісії здійснюватисвою роботу. Згодом до ОВК підтягнутьі кілька сотень працівників Епіцентруз нічної зміни.

Але намагання зірватизасідання ОВК не вдаються – головакомісії та сумлінні члени ОВК продовжуютьроботу. Вони в присутності десятківжурналістів, міжнародних спостерігачів,народних депутатів, кандидатів удепутати, представників різних політичнихсил, буквально в прямому ефірі на очахусієї країни проводять перерахунокголосів на дільниці №244. І перерахунокпідтверджує фальсифікацію «уточненогопротоколу»! Моя перемога очевидна! Планифальсифікаторів викрито миттєво іпублічно! 215 округ стає темою №1 длявсієї України! 

До речі, відповіднідокументи щодо фальсифікації «уточненогопротоколу» вже подано до правоохороннихорганів. Винні понесуть кримінальнувідповідальність за свій злочин.

Окружнакомісія продовжує спокійно працюватидалі, враховує дані з ще однієї дільниці.Інформація про результати голосуваннявноситься до серверу ЦВК. Підраховано100% протоколів, моя перемога стає очевидноюта фіксується на сайті ЦВК. І в цей моментна засідання ОВК з`являються підконтрольніГерезі члени ОВК, які весь цей чассамоусунулись та саботували роботу.Вони намагаються всіляко завадитипідбиттю підсумків голосування на 215окрузі. Але попри все комісії вдаєтьсяспокійно закінчити свою роботу таоголосити мою перемогу на окрузі.

Наразімоя перемога очевидна. Вона чесна тазафіксована. Попри усі чорні технологіїта фальшування. В цій ситуації у Гереги лишається два шляхи. Перший шлях –нарешті цивілізовано визнати своюпоразку. Другий шлях – ганьбитися навесь світ далі. Після викриття на очаху всього світу фальсифікацій на користь Гереги на 215 окрузі падати нижче вженемає куди. Наразі від представників Гереги і надалі звучать істеричні табрехливі заяви, які вже нічого не зможутьзмінити. Але очевидно, що вони щенамагатимуться з усіх сил дестабілізуватиситуацію. Зокрема, сьогодні в другійполовині дня представники Герегиімовірно намагатимуться зірватипідсумкове засідання ОВК. Засіданнясуто технічне, адже воно лише зведе даніз усіх дільничних протоколів в одинпідсумковий протокол. Але судячи з того,що цивілізовано визнати свій програшпані Герега не здатна, провокаціїчинитимуться і надалі. Тому хоч перемогувже здобуто, не можна розслаблятися.Сьогодні за потреби ми повинні зновузібратися в 215 ОВК, щоб не датилузерам-провокаторам чинити своюістерику. 

На нашому боці – правда!Ми перемогли!


Андрій ІЛЛЄНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини