MENU

Юлия Тимошенко голодает за нас, за прекращение издевательства над страной - Гриценко

874 2

Голодування ЮліїТимошенко: під загрозою не лише здоров'я,а й її життя!

Юля Тимошенко відмовиласявід їжі й тримається лише на воді вжебільше 10-ти діб. Не днів - саме діб, коликожна година, кожна хвилина - цестраждання. 

Юля Тимошенко - сильнаі відважна жінка, ми з Вами це знаємо.Але навряд чи повністю усвідомлюємо,наскільки їй зараз важко - і фізично, іпсихологічно.

Заклики припинитиголодування - з боку членів її команди,друзів і рідних, не дали результату.Хотів би помилитися, але думаю, що й недадуть.

Юля Тимошенко чітко заявилапро причину голодування і про своївимоги до влади, так само про її проханнядо опозиції - спільно і мужньо боротисядо кінця, захищати (не здавати) жодногосвого кандидата, жодного голосу людей,які попри шалений тиск проголосувалипроти кримінальної влади.

ЮляТимошенко не висувала вимог її негайногозвільнення, чи припинення знущання наднею. Це її голодування - за нас, заприпинення знущання влади над країною,над 46 мільйонами людей.

Як надовготривале голодування Юлі Тимошенко зреагувала влада? Суспільство? Міжнароднаспільнота? Ми з Вами бачимо.

Опозиція?Теж бачимо.

Тиждень тому, коли думали,що переконаємо Юлю припинити голодування,ще якось можна було обмежуватисяформальними вимогами до влади у заявахопозиційних сил, прес-релізах, у виступахв ефірі, на площі, чи в Раді.

Зараз,коли всі побачили, що влада не реагуєна протести опозиції, навпаки - діє щебільш цинічно і зухвало, а хвора і безтого Юля Тимошенко може реально підірватисвоє здоров'я, чи не дай Боже, статиінвалідом - опозиція має діяти набагатобільш рішуче.

Єдність трьох опозиційнихсил, спільні рішучі дії і готовність досамопожертви - в цих трьох засадах ябачу запоруку нашого успіху.

Ситуаціяне лише на вулиці, в т.ч. біля ЦВК, азагалом по країні, може змінитисякардинально, коли люди побачать іповірять, що опозиція не імітує боротьбу,а реально бореться - за кожен голос, закожного кандидата, і нікого з них - нездасть! 

Коли люди переконаються,що жоден із опозиціонерів, обранийдепутатом, не тримається за свій мандаті не ховатиметься за недоторканність.А всі разом - ми готові, спираючись напідтримку людей, пройти цей шлях боротьбидо кінця, до перемоги. 

Про цесьогодні була серйозна, відверта, часомдуже гостра, але напевно - вкрай важливарозмова на засіданні Ради Об'єднаноїопозиції. 

 

Сподіваюся, що задумане- буде втілено, спільно із Свободою таУДАРом. Тоді у нас є шанс уберегти країнувід тотальної криміналізаціі, а ЮліТимошенко - зберегти здоров'я і життя.

Анатолій ГРИЦЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини