MENU

Как фальсифицировались результаты на ОВК №223 в пользу Пилипишина. ВИДЕО

1210 0

 


Це відео зроблене у нічз 8 на 9 листопада і фіксує лише декількаепізодів порушення закону ОленоюНіколаюк, скандальновідомим членом ОВК №223. Про це повідомляє блогер і журналіст Віталій Манько wetally


Під час перерахункубюлетенів Олена Ніколаюк намагалася класти зіпсовані бюлетеніу одну пачку з незіпсованими. 



Блогер сподівається, що правоохоронніоргани дадуть належну оцінку її діям іне лишатимуться осторонь, коли брутальнопорушують закони Пилипишин і йогопредставники в ОВК.

Ця відео-фіксаціябуде подана до правоохоронних органівдля притягнення Олени Ніколаюк докримінальної відповідальності запорушення чинного законодавства.


Як повідомлялося ранішеблогером wetally один з членів проблемного ОВК 223 раніше працював у правоохоронних органах. Мова йде про істеричну даму ззачіскою-мівіною, Олену Ніколаюк, якарегулярно провокує конфлікти і гальмуєхід засідань.


 

 

«Якщо "мівіна" підчас призначення її на посаду члена ОВКперебувала на службі у правоохороннихорганах, або працює там і нині, цеозначає порушення закону нею та низкоюпосадових осіб, які прийняли її документибез належної перевірки. Зрозуміло, щолише статтею про службову підробкусправа не обмежиться. Зверніть увагу -стаття 26, п.3 Закону "Провибори народних депутатів України"  забороняєпрацівникам правоохоронних органіввходити до складу окружних комісій» -написав Віталій Манько.

 

Відео про перебіг подій на ОВК №223:





Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини