MENU

На 223 ОВК вдалося зупинити першу спробу фальсифікації - Левченко

5865 1

На виборчому окрузі №223 вдалося зупинити першу спробу фальсифікації. Про це на своїй сторінці повідомляє кандидат в народні депутати по цьому ж округу. Юрій Левченко.

"Нам вдалося зупинити першу спробу фальсифікації на 223 ОВК. Було знайдено близько 100 двійників в поданнях на членів ДВК, і, як і мало бути, комісія проголосувала за їх виключення. Проте, через деякий час хтось подзвонив голові, й комісія відмінила це своє рішення. Почали приїжджати люди зі штабу Пілі (Пилипишина - ред.) й "на колінах" писати заяви за інших людей, щоб замінювати цих двійників аби не втратити місця в комісіях. Лише після того, як на місце приїхало багато активістів, які, зокрема, пояснили, що такі дії тягнуть на народну люстрацію, законність була відновлена", - розповів Левченко.

"Вам може здатися, що це маленький, незначний епізод, але, на жаль, це лише початок. Вчора, за поданням Ліберальної партії, в комісію, замість цілком адекватної дівчини, був заведений такий собі Блануца Андрій Васильович - один з найбільших фальсифікаторів в грудні минулого року на 223 окрузі, й, ДО РЕЧІ, восени 2012 року на не менш сумнозвісному окрузі Засухи. Ще одна представниця минулого в комісії вже сиділа - Ждан Анастасія Олександрівна - минулого року формально була від партії "Русь Єдина", тепер від регіоналів".

Левченко запевняє, що  даремно ці партії так підставляють своїх фальсифікаторів, бо складно їм тепер буде смітника уникнути...

"А щодо незаконних рішень, то якщо таке буде повторюватися, то все просто - жоден член комісії не буде випускатися з ОВК поки такі рішення не будуть скасовані", - зазначив Левченко.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини