MENU

Все, кто должен выйти на акции протеста, заняты евроремонтами

701 1

Знаєте, менітак здається, що наший майбутній середнійклас, ті, хто повинні захищати чеснівибори, протестувати проти фальсифікаційна вулицях міст, бандитської влади, яказабирає їхні кращі роки життя та знищуєперспективу для наступних поколінь,зараз просто банально зайняті... ремонтом!Так! Саме ремонтом і вже не перший рік,можливо навіть не перше десятиріччя!Євроремонтом дач, квартир, будинків.


Які в біса акціїпротесту, коли тут післязавтра повиннівхідні металеві двері ставити, а ще жпотрібно вікно доліпити після встановленнясклопакету на кухні! А стіну утеплити,сантехніку змінити, стіл компютернийзамовити, стелю в спальні натягнути,старий холодильник нарешті викинути іт.д. і т.п. От коли вже в більшостіукраїнських сімей ці ремонти будутьзавершені, побутова техніка в будинкахбуде змінена, от тоді вже і захочетьсячогось більшого, от тоді вже дійдутьруки і до чиновників, от тоді і дорігзахочеться кращих, і даїшників, суддів,викладачів, поліціянтів хабарів неберущих, а так я зараз краще йому там ті100 грн., бо вже он дзвонять, плазмовийтелевізор приїхали встановлювати...

П.С.Знаєте, не з того ремонту ми почали. Намне євроремонт квартир та будинківпотрібно було розпочинати, а євроремонтсвоїх мізків. А то це все більш схоже наякусь бутафорію: ми типу із совковиммисленням обставили, обклали себеєвропейсько технікою та обліпилиєвроремонтами і щиро вважаємо, що відцього автоматично перетворюємося наєвропейців. А х.. там!

Віталій УМАНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини