MENU

Недоумки вернули тюрьму под названием Советский Cоюз - Турчинов

1364 1

Нам опять предлагают «альтернативу» в виде ущербного Советского Союза, пишет  в своем блоге первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов:


«Політв'язні, репресії, знищення інакомислення, цензура, заборона мирних заходів громадян, політичне блюзнірство та розрахунки в рублях ‑ всі ці атрибути минулого стали сьогоденням нашої країни. Єдине, чого ще не вистачає - це найбільшої в'язниці для народів у світі під назвою Радянський Cоюз. Але ж і цей недолік чинна влада намагається виправити, свідомо зриваючи європейську інтеграцію та по-лакейськи заглядаючи в очі новим  імперським інтеграторам.

Вони навіть не соромляться того, що в угоді, яка повинна реанімувати СНД та носить красиву назву «Зона вільної торгівлі» не враховані ключові інтереси України. З угоди виключені, за наполяганнями російської сторони, газ,нафта, цукор тощо. Тобто тих стратегічних товарів, яких потребує Україна, чи які б ми могли реалізувати на російських ринках просто немає в цьому договорі про «вільну» торгівлю. І з посмішкою недоумків, жваво та радісно влада підписує документи,які відкриють українські ринки для низькоякісного непотрібу.

Зганьбивши країну перед всім цивілізованих світом,в черговий раз наплювавши на настрої і мрії українських громадян, нам знову пропонують «альтернативу» у вигляді ущербного Радянського Союзу».

Ранее народный депутат Украины, председатель Украинской народной партии Юрий Костенко заявил, что Украина может повторить сценарий Югославии.

 UAINFO



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини