MENU

Попытка установить мемориальную доску в честь Мазурка закончилась дракой

741 0

ЧорнаРада вшанувала пам‘ять видатногопредставника неогайдамацького рухуЯрослава Мазурка. Для цього активістизібрались біля входу у ТЦ «Караван».Спробі встановити меморіальну дошкуіз написом «В ЦЬОМУ МАГАЗИНІ КУПУВАВ ІСТРІЛЯВ УКРАЇНСЬКИЙ НЕОГАЙДАМАКАЯРОСЛАВ МАЗУРОК» завадили співробітникиміліції разом із охороною магазину. Усутичці співробітникам ОболонськогоРОВС вдалося підступно викрастимеморіальну дошку. Співробітникамміліції вдалося затримати лише одногоактивіста - Тараса Карпюка. Наразізатриманого повезли в Оболонськийсуд.

Мазурок відкрив вогонь увідповідь на погрози та приниження збоку охоронців «Каравану». Це природнареакція нормального українця. Справжнійукраїнець – це людина з нелегальнимстволом.

Більшість громадян схильнітерпіти приниження, тому вчинок Мазуркастав для них добрим прикладом.

Миглибоко співчуваємо родичам жертв ісподіваємось, що ті, хто вижили, полишатьтакий негідний рід занять, як «охороннадіяльність».

Ми розраховували навдячність з боку менеджменту та власників«Каравану», адже наявність меморіальноїдошки – гарна реклама, яка, поза сумнівом,збільшить відвідуваність.

У ЧорнуРаду входять ряд організацій, зокремаПатріот України, БРАТСТВО, деякісиндикалістські профспілки, окреміпатріотичні групи та активісти.

vintovkin


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини