MENU

Почитателям Мазурка не дали установить мемориальную доску на «Караване»

817 0

«Караван» не тільки не вміє обслуговувати покупців, чим провокує їх на стрілянину, але й не розуміє принципів реклами.

Меморіальна дошка Мазурка, яку намагалися встановити Братство та Патріот України, слугувала б популяризації цього генделика й збільшила б відвідуваність.

Коротше, не ходіть до «каравану» - не вміють вони торгувати.



Чорна Рада вшанувала пам‘ять видатного представника неогайдамацького руху Ярослава Мазурка. Для цього активісти зібрались біля входу у ТЦ «Караван». Спробі встановити меморіальну дошку із написом «В ЦЬОМУ МАГАЗИНІ КУПУВАВ І СТРІЛЯВ УКРАЇНСЬКИЙ НЕОГАЙДАМАКА ЯРОСЛАВ МАЗУРОК» завадили співробітники міліції разом із охороною магазину. У сутичці співробітникам Оболонського РОВС вдалося підступно викрасти меморіальну дошку. Співробітникам міліції вдалося затримати лише одного активіста - Тараса Карпюка. Наразі затриманого повезли в Оболонський суд.

Мазурок відкрив вогонь у відповідь на погрози та приниження з боку охоронців «Каравану» (які, як бачимо, так і не зробили жодних висновків). Це природна реакція нормального українця. Справжній українець – це людина з нелегальним стволом.

Більшість громадян схильні терпіти приниження, тому вчинок Мазурка став для них добрим прикладом.

Ми глибоко співчуваємо родичам жертв і сподіваємось, що ті, хто вижили, полишать такий негідний рід занять, як «охоронна діяльність».

Ми розраховували на вдячність з боку менеджменту та власників «Каравану», адже наявність меморіальної дошки – гарна реклама, яка, поза сумнівом, збільшить відвідуваність.

У Чорну Раду входять ряд організацій, зокрема Патріот України, БРАТСТВО, деякі синдикалістські профспілки, окремі патріотичні групи та активісти.

 

 

 БРАТСТВО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини