MENU

Слухи о бездеятельности Оппозиции распускают «полезные идиоты» - блогер

538 0

  

Перше, про вибори. Якщойно сказали на 5-му каналі, неузгодженевисування кандидатів УДАРУ призвелодо перемоги 21 кандидата від влади. Тобто- опозиція втратила 21 мандат, владанабула 21, різниця +42 місця у влади відносноопозиції. І це не включає «проблемні»округи. Тобто без ударної діяльностівлада більшості не мала б. Більшістьбула б у опозиції, що включила б, доречі,і УДАР.


Друге. Знову пішлагнила хвиля про «бездіяльну опозицію»,про 1% що цікавиться політикою, і томуподібне. Це, панове, пропаганда влади,а ті, хто ці думки поширює - пропагандисти,свідомі чи просто «корисні ідіоти». Зточки зору результату різниці немає.Опозиція працює за умов, коли її лідерівув'язнюють абсолютно безпідставно.Рівень тиску на них в десятки разіввище, ніж на пересічного критика іхньої«бездіяльності». І рівень їхньоїінформованості - також. Треба це розуміти.Що можна за таких умов зробити, колибільшісь закупила попкорн і виставляєоцінки по дебатам, замість того, щобвзяти, надрукувати, і розклеїти бодайсотню летючок? Напишіть, прошу дуже,тільки конкретно, а не взагалі.


І третє, наостанку,це вже на адресу опозиції. Я просто нерозумію чому у ПР проходять без перешкодзакиди про «5 років, за які нічого незробили». По-перше, з цих 5-ти половинупри владі була нинішня влада - Янукович і Єхануров, при чому Янукович більше.По друге, таки зробили: лише за два рокиуряду Тимошенко: подолали наслідкисвітової кризи, подолали наслідкибанківської кризи, розірвали корупційнісхеми в газовому секторі, вийшли налідерські позиції у ринку зерна, іпідготували євроінтеграцію. При чомукраїну передали з 18млрд.кубів газу вгазосховищах в березні(!) 2010 року, і зізростаючим ВНП. Залишилось лише підписпід євроінтеграцією поставити. Що маємопісля 1000 днів Януковича і його бандипроФФесіоналів: інфляція, обвал всіхрейтингів, подвоєний зовнішній борг,провал євроінтеграції, зернова криза2010 року, розвал нафтопереробки,подорожчання хлібу, конфлікт з МВФ,подвоєння наркотранзиту, катастрофічнийторговий дефіцит, і це лише початок.Далі точно буде. Краще б ці проФФесіоналинічого не робили, не кажу вже про те«нічого», що його спромоглася досягтиТимошенко. І про те, що російське ФСБ вУкраїні нині почувається навітькомфортніше, ніж в Росії. Треба про цевсе говорити.

  

atytarenko



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини